DOLAR 32,3824 % 0.18
EURO 35,0243 % -0.2
GRAM ALTIN 2.326,04 % 0,24
ÇEYREK A. 3.803,08 % 0,24
BITCOIN 2.267.758 -1.08
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 17°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Vali Ömer Faruk Coşkun’un 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı

Son Güncelleme :

07 Mart 2022 - 19:22

/ kez okundu.
Vali Ömer Faruk Coşkun’un 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun 8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Vali Coşkun mesajın ‘da şu ifadelere yer verdi; Türk kadını tarih boyunca istiklal ve istikbal mücadelelerinde daima en ön safta yer almış, kimi zaman devletin kuruluşunda, kimi zaman da vatanın kurtuluşunda görev üstlenerek, geride asla unutulmayacak, günümüz kadınlarına rehber olacak bir miras bırakmışlardır.

Toplumun temeli aile, ailenin temeli ise kadındır. Kadınlar eğitimden sağlığa, siyasal yaşamdan iş dünyasına kadar üstlendikleri sorumluluklarla, Türk Milleti’nin geleceğe güvenle bakmasının teminatı olmuşlardır.

Aziz Hemşehrilerim;

Aile kurumunun temel taşı olan kadınlarımızın, hayatın bütün alanlarına etkin bir şekilde katılmalarına imkân sağlayacak şartları hazırlamak hepimizin ortak sorumluluğudur.

Bu vesile ile kadınların ekonomik ve sosyal hayatın her evresinde aktif olarak yer aldığı aynı zamanda kadına yönelik şiddetin ve ayrımcılığın yaşanmadığı mutlu, huzurlu ve sağlıklı yarınlar temenni ediyorum.

Çocuklarımızın ilk öğretmeni ve yarınlarımızı inşa edecek sağlıklı nesillerimizin güvencesi olan, fedakârlıkları, emekleri, sevgileri ve mücadeleleriyle insanlığın umudunu yeşerten kadınlarımızın, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyor, sevgi ve saygılar sunuyorum.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.