DOLAR 32,5438 % -0.04
EURO 34,8618 % -0.11
GRAM ALTIN 2.423,31 % 0,01
ÇEYREK A. 3.962,11 % 0,01
BITCOIN 64.110,01 -3.302
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 19°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

VALİ COŞKUN’UN KAHRAMANMARAŞ’A İSTİKLAL MADALYASI VERİLİŞİNİN 97. YIL DÖNÜMÜ MESAJI

Son Güncelleme :

05 Nisan 2022 - 11:45

/ kez okundu.
VALİ COŞKUN’UN KAHRAMANMARAŞ’A İSTİKLAL MADALYASI VERİLİŞİNİN 97. YIL DÖNÜMÜ MESAJI
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Vali Ömer Faruk Coşkun, Kahramanmaraş’a İstiklal Madalyası verilişinin 97. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Vali Coşkun, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Şehrinin işgal altında olmasını hiçbir zaman kabul etmeyen Maraş halkı, vatanını ve bayrağını savunmak için zor koşullar altında büyük bir mücadele örneği sergileyerek kurtuluş savaşının ilk kıvılcımını ateşlemiştir.

Sütçü İmam, Arslan Bey, Rıdvan Hoca, Senem Ayşe ve daha nice adını sayamadığımız milli mücadelemizin kahramanları ve Maraş halkı sayesinde kazanılan bu zafer, TBMM tarafından takdir edilerek “#5Nisan 1925’te Kırmızı Şeritli #İstiklalMadalyası” ile taçlandırılmıştır.

Kahraman ecdadımızın bizlere miras bıraktığı istiklal madalyası; ilelebet Kahramanmaraşlı hemşerilerimizin gururu, cesaret ve fedakarlığının ilham kaynağı olacaktır.

Kahraman ecdadımızın evlatları olarak vatan, millet ve bayrak sevgisini, birlik beraberlik ve dayanışma içerisinde her daim yaşatıp gelecek nesillere de bu ruhu aktarmak, bizlerin en büyük sorumluluğu olmalıdır.

Bu vesileyle şehrimize “Kırmızı Şeritli İstiklal Madalyası” verilişinin 97. yıl dönümünü kutluyor, bizlere bu gururu yaşatan aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden kahraman gazilerimizi minnet, rahmet ve şükranla yad ediyorum.”

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.