DOLAR 32,5382 % 0.31
EURO 34,5672 % 0.15
GRAM ALTIN 2.488,91 % 0,23
ÇEYREK A. 4.069,36 % 0,23
BITCOIN 2.069.280 -1.041
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 14°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

VALİ COŞKUN’UN 19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ MESAJI

Son Güncelleme :

18 Eylül 2022 - 19:05

/ kez okundu.
VALİ COŞKUN’UN 19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ MESAJI
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Vali Coşkun mesajında, “Şehit ve Gazilerimizin ortaya koydukları azim ve kararlılıkla tarih sahnesinde millet olarak varlığımızı sürdürüyor ve bu vatan toprakları üzerinde onlardan aldığımız güç ve ilhamla, birlik ve beraberlik içerisinde hayatlarımızı idame ettiriyoruz.” ifadelerini kullandı.

Vali Coşkun mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Vatanını canından aziz bilen, vatanı uğruna en değerli varlığını ortaya koyarak fedakârlığın zirvesine ulaşan ve bu özverinin nişanını bedeninde gururla taşıyan tüm gazilerimizin, Gaziler Gününü tebrik ediyorum.

Devletimizin ve milletimizin bekası uğruna büyük fedakârlıklar ve üstün gayretler göstererek, şahadet ile birlikte bir insanın dünyada erişebileceği en yüksek iki makamdan birine erişmiş gazilerimiz, bağımsızlığımızın, egemenliğimizin, milli birliğimizin ve beraberliğimizin en kıymetli simgeleridir.

Şehitlik ve gazilik, milletimizin gönlündeki en yüce ve en ulvi makamlardır. Devletini ve milletini canından aziz bilerek bu ulvi makamlara yükselmiş olan şehit ve gazilerimiz, her zaman milletimizin haklı gurur kaynağı olmuştur. Üzerinde yaşadığımız coğrafyanın bizler için bir vatana dönüşmesini, şehit ve gazilerimizin vermiş oldukları ulvi mücadeleye borçluyuz. Bayrağımızın vatanımızın üzerinde halen özgürce dalgalanması da şehitlerimizin ve gazilerimizin emsalsiz fedakârlıklarının eseridir.

Bu cennet vatan uğruna cepheden cepheye koşan ve şehit olmayı göze alan Gazilerimiz, cesaretin ve fedakârlığın sembolleri, ülkemizin medarı iftiharıdır. Şehit ve Gazilerimizin ortaya koydukları azim ve kararlılıkla tarih sahnesinde millet olarak varlığımızı sürdürüyor ve bu vatan toprakları üzerinde onlardan aldığımız güç ve ilhamla, birlik ve beraberlik içerisinde hayatlarımızı idame ettiriyoruz. Bundan sonra da Kahraman Gazilerimizin emanetine asla leke sürdürmeyecek, onların aziz hatırasını ilelebet yaşatacağız. Bize miras bıraktıkları bu vatanı koruyarak, ülkemizi elbirliğiyle daha da güçlendireceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere aziz şehitlerimizi, ahirete irtihal etmiş gazilerimizi tarihimize yön vermiş bütün kahramanlarımızı bir kez daha rahmet, minnet ve şükranla yâd ediyor, bütün gazilerimizin Gaziler Günü’nü kutluyor, huzurlu, sağlıklı ve mutlu bir ömür diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.