DOLAR 32,3721 % 0.16
EURO 34,9730 % -0.29
GRAM ALTIN 2.325,53 % 0,22
ÇEYREK A. 3.802,24 % 0,22
BITCOIN 2.283.509 0.014
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 13°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

VALİ COŞKUN’DAN ÇOCUK EVİ VE HUZUREVİNE BAYRAM ZİYARETİ

Son Güncelleme :

04 Mayıs 2022 - 19:37

/ kez okundu.
VALİ COŞKUN’DAN ÇOCUK EVİ VE HUZUREVİNE BAYRAM ZİYARETİ
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, eşi Sevilay Coşkun ile birlikte Ramazan Bayramı dolayısıyla Çocuk Evleri Sitesindeki misafirler ve Kahramanmaraş Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon merkezindeki büyüklerle bir araya geldi.

Vali Coşkun ilk olarak, Çocuk Evleri Sitesindeki misafirleri ziyaret etti.

Burada misafirlerimizin bayramlarını kutlayarak yakından ilgilenen Vali Coşkun ve eşi Sevilay Coşkun, siteyle ilgili yetkililerden bilgiler aldı.

Çocuk evleri ziyareti esnasında Vali Ömer Faruk Coşkun ve eşi Sevilay Coşkun’a, bir misafir tarafından müzik dinletisi de sunuldu.

Daha sonra ise huzurevini ziyaret eden Vali Coşkun, büyüklere karanfil takdim ederek, bayramlarını kutladı.

Vali Coşkun büyüklerle yaptığı hasbihalde, “Büyüklerimiz geçmiş ile geleceğimiz arasında köprü vazifesi gören, kültürümüzü yarınlara taşımamızı sağlayan ve her zaman tecrübelerinden yararlandığımız en değerli varlıklarımızdır.

Ramazan Bayramı dolayısıyla bizlerde siz değerli büyüklerimizi ziyaret edip hayır dualarınızı almaya çalıştık. Çok şükür huzurevinde konuk ettiğimiz siz kıymetli büyüklerimizin sağlık durumu ve moral, motivasyonları gayet iyi.

Bu vesileyle sizlerin nezdinde tüm büyüklerimize sağlık ve afiyet içerisinde hayırlı, uzun ömürler diliyor, Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum,” dedi.

Vali Coşkun’a ziyaretleri esnasında, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mutlu Kaya, Kahramanmaraş Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Ahmet Tüten ve Çocuk Evleri Sitesi Müdür Yardımcısı Furkan Öncülokur eşlik etti.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.