DOLAR 32,5659 % 0.02
EURO 34,8961 % 0.03
GRAM ALTIN 2.427,51 % -0,11
ÇEYREK A. 3.968,98 % -0,11
BITCOIN 64.035,32 -3.579
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 19°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Vali Coşkun, Gaziler ve Aileleriyle İftarda Buluştu

Son Güncelleme :

11 Nisan 2022 - 20:41

/ kez okundu.
Vali Coşkun, Gaziler ve Aileleriyle İftarda Buluştu
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun eşi Sevilay Coşkun ile birlikte Ramazan Ayı vesilesiyle gaziler ve aileleriyle iftar programında bir araya geldi.

Programda Kuranı Kerim Tilaveti ve ezanın okunmasının ardından hep birlikte dualarla iftar yapıldı.

Vali Coşkun burada yaptığı açıklamada, “Aziz şehitlerimizin ve kahraman gazilerimizin bu vatanın her karışında kanları, alın terleri ve gayretleri var. Bizlerde aziz şehitlerimizin ve kahraman gazilerimizin canı pahasına verdiği mücadeleler sonucunda şu anda huzur içinde iftarımızı yapıyoruz.

Bu vesileyle mübarek Ramazan Ayı’na huzurla ulaşmamıza vesile olan şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve saygıyla anıyor, hayatta olan gazilerimize de aileleriyle birlikte sağlıklı ve huzurlu bir ömür temenni ediyorum,” dedi.

İftar sonrası gazilerimiz ve aileleriyle yakından ilgilenen Vali Coşkun ve eşi Sevilay Coşkun, gazilerimiz ve değerli aileleriyle birlikte olmaktan duydukları memnuniyeti ifade ettiler.

İftar programına, gazilerimiz ve ailelerinin yanı sıra Valimiz Ömer Faruk Coşkun ve eşi Sevilay Coşkun, Kahramanmaraş Milletvekilleri Ahmet Özdemir, Habibe Öçal, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Emin Mehmet Terzioğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Cumhuriyet Başsavcısı İlker Yazıcı, Vali Yardımcıları, Kaymakamlar, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Mustafa Özdurhan, İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu, İlçe Belediye Başkanları, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ile sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.