DOLAR 32,3537 % 0.31
EURO 35,1307 % -0.02
GRAM ALTIN 2.303,33 % 1,13
ÇEYREK A. 3.765,94 % 1,13
BITCOIN 2.292.340 2.212
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 16°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

VALİ COŞKUN GAZİ KIŞLASINDA ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERİMİZLE İFTAR YAPTI

Son Güncelleme :

27 Nisan 2022 - 9:26

/ kez okundu.
VALİ COŞKUN GAZİ KIŞLASINDA ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERİMİZLE İFTAR YAPTI
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, 2. Zırhlı Tugay Komutanlığı’nda düzenlenen iftar programında şehit aileleri ve gazilerimizle birlikte iftar yaptı.

Garnizon Komutanlığı tarafından şehit ve gazi ailelerimiz onuruna düzenlenen iftar programı, Kuranı Kerim Tilaveti ile başladı.

Daha sonra ise yapılan duaların ve okunan ezanın ardından hep birlikte oruçlar açıldı.

Vali Coşkun şehit ve gazi aileleriyle yaptığı hasbihalde “Bu eşsiz medeniyet bizlere şehitlerimizin, gazilerimizin ve siz kıymetli ailelerinin emsalsiz fedakârlıkları sayesinde vatan oldu. Şehitlerimiz bayrak inmesin, ezan dinmesin diye canlarını feda ettiler. Allah razı olsun Şehitlerimizden.

Bu vesileyle, “Mübarek Ramazan ayında iftar soframızı bizimle paylaştığınız ve bizi şereflendirdiğiniz için sizlere şükranlarımı sunuyorum. Şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnet duygularıyla anıyor, kahraman gazilerimize de sağlık ve sıhhat diliyorum.” dedi.

İftar programına Vali Ömer Faruk Coşkun’un yanı sıra Garnizon Komutanı Tuğgeneral Emin Mehmet Terzioğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Cumhuriyet Başsavcısı İlker Yazıcı, Kaymakamlar, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Mustafa Özdurhan, İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu, İlçe Belediye Başkanları, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve iş insanları katıldı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.