DOLAR 32,3659 % 0.14
EURO 34,9705 % -0.31
GRAM ALTIN 2.325,14 % 0,20
ÇEYREK A. 3.801,61 % 0,20
BITCOIN 2.284.394 0.868
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 11°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Üniformalarını Giyen Minik İtfaiyeciler Görev Başına Geçti

Son Güncelleme :

30 Eylül 2022 - 21:44

/ kez okundu.
Üniformalarını Giyen Minik İtfaiyeciler Görev Başına Geçti
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi’ne sürpriz bir ziyaret gerçekleştiren anaokulu öğrencileri yelek ve baretlerini giydi, görev başına geçti. Renkli görüntülerin oluştuğu ziyarette, miniklere yangın ve itfaiyecilik mesleği konusunda eğitimler verildi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, sürpriz konuklarına ev sahipliği yaptı. Teşkilatın 308’inci yıldönümünde kutlanan İtfaiyecilik Haftası dolayısıyla, anaokulu öğrencileri itfaiyeyi ziyaret etti. Öğretmenlerin refakatinde gerçekleşen ziyarette, yaşları 3 ila 6 arasında değişen minikler, baretlerini ve yeleklerini giyerek itfaiye ekipmanlarına yakından baktı. Miniklere yangın söndürme araçlarını tanıtan ve hayallerini gerçekleştiren İtfaiye personelleri, kısa bir tatbikat da gerçekleştirdi. İtfaiyecilik mesleği ve yangın sırasında yapılacaklara ilişkin bilgilerin aktarıldığı ziyarette, miniklerle çizgi film izlendi. Renkli görüntülerin oluştuğu etkinlikte minik itfaiyeciler üniformalarıyla hatıra fotoğrafları çektirdi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.