DOLAR 32,3256 % 0.22
EURO 35,1131 % -0.07
GRAM ALTIN 2.300,19 % 0,99
ÇEYREK A. 3.760,81 % 0,99
BITCOIN 2.305.512 1.775
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Tarihi Kentler Birliği Kahramanmaraş’ı Çok Beğendi

Son Güncelleme :

12 Haziran 2022 - 18:27

/ kez okundu.
Tarihi Kentler Birliği Kahramanmaraş’ı Çok Beğendi
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Tarihi Kentler Birliği Meclis Toplantısı sonrası belediye başkanlarıyla birlikte şehrin tarihi ve turistik mekanlarını ziyaret eden Başkan Güngör, “Misafirlerimize şehrimizin tarihi ve turistik mekanlarını anlatma fırsatı bulduk. Ziyaretlerimiz esnasında hemşehrilerimizle de bir araya gelerek muhabbet ettik” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Tarihi Kentler Birliği Olağan Meclis Toplantısı’na katılmak için şehre gelen Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve birlik üyesi belediye başkanlarıyla şehrin tarihi ve turistik mekanlarını ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri’nin de yer aldığı programda Başkan Hayrettin Güngör ve beraberindeki heyet, Tarihi Maraş Kalesi, Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesi, Bahtiyar Yokuşu ve Kanlıdere Köprüsü’nü ziyaret etti. Tarihi Maraş Kalesi’nde komşu şehirlerden Kahramanmaraş’ı ziyarete gelen vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Hayrettin Güngör, misafirlere Maraş’ın Millî Mücadelesi ve Tarihi Maraş Kalesi ile ilgili bilgiler aktardı.

Tarihi ve Turistik Mekanlarımızı Ziyaret Ettik

Ziyaret programı sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Hayrettin Güngör, “Tarihi Kentler Birliğimizin Meclis Toplantısı’nı gerçekleştirdikten sonra belediye başkanlarımızla birlikte Tarihi Maraş Kalesi, Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesi, Kanlıdere Köprüsü ve Bahtiyar Yokuşu’nu ziyaret ettik. Misafirlerimize şehrimizin tarihi ve turistik mekanlarını anlatma fırsatı bulduk. Kanlıdere Köprüsü’nde devam eden çalışmalarımız hakkında da bilgiler aktardık. Ziyaretlerimiz esnasında hemşehrilerimizle de bir araya gelerek muhabbet ettik” ifadelerini kullandı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.