DOLAR 32,3317 % 0.24
EURO 35,0963 % -0.12
GRAM ALTIN 2.297,14 % 0,86
ÇEYREK A. 3.755,83 % 0,86
BITCOIN 2.299.479 1.346
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 17°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

SULAR SAĞLIK’TAN HEMŞİRELER GÜNÜ KUTLAMASI

Son Güncelleme :

15 Mayıs 2022 - 13:49

/ kez okundu.
SULAR SAĞLIK’TAN HEMŞİRELER GÜNÜ KUTLAMASI
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş’ta sağlık alanında hizmet veren ve bölgenin en büyük özel hastanesi olan Sular Akademi Hastanesi ve Özel Sular Vatan Hastanesinde çalışan hemşireler gönüllerince eğlenerek stres attılar.


Programda konuşan Özel Sular Vatan Hastanesi başhekimi Dr. İsmail Durna şu şekilde konuştu; 12 Mayıs hemşireler gününü kutlamak üzere Sular Sağlık Grubu olarak bu güzel akşamda bir araya geldik. Bilindiği gibi 2 yıldır pandemiden dolayı kapsamlı bir kutlama yapılamıyordu gece gündüz yoğun bir şekilde çalışan hemşirelerimiz için bu gün böyle bir eğlence tertipledik bu anlamda yönetimimize çok teşekkür ediyoruz. Sağlık çalışanlarının tamamında olduğu gibi hemşirelerimiz de çok özverili çalışmaktadırlar ve bu anlamda sağlık neferlerinin en önde gidenleridir ben bir kez daha tüm hemşirelerimizin gününü kutluyorum hepsine hayatlarında sağlık dolu mutluluk ve başarılar diliyorum.
Sular Akademi Hastanesi başhemşiresi Ülkü Günay Yanar ve Özel Sular Vatan Hastanesi başhemşiresi Emine Çokaklı ise tüm hemşirelerin gününü kutlayarak bu organizasyon için yönetime teşekkür ettiklerini ifade ettiler.


HEMŞİRELER BİZİM KOLLARIMIZ, GÖZLERİMİZ
Programa katılan Sular Akademi Hastanesinde Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzm. Dr. Zekeriya Büyükdereli, sağlık işi tek bir insan ile yürümüyor hekimler ve yardımcı sağlık kolları özellikle hemşireler bizim kollarımız, gözlerimiz yetişemediğimiz yerde hastalarımızı görüp bize ileten insanlar onlar bizim ekibimizin en can alıcı parçası onlar ile beraber olmaktan onlar ile çalışmaktan keyif alıyoruz ve kurumumuz adına tüm hemşirelerimizin gününü canı gönülden kutluyoruz. Dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.