DOLAR 32,3759 % 0.15
EURO 35,3249 % 0.11
GRAM ALTIN 2.324,45 % 0,17
ÇEYREK A. 3.800,47 % 0,17
BITCOIN 2.291.196 2.165
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 11°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Sırbistan’dan Geldiler, Kahramanmaraş’a Hayran Kaldılar

Son Güncelleme :

31 Ağustos 2022 - 20:01

/ kez okundu.
Sırbistan’dan Geldiler, Kahramanmaraş’a Hayran Kaldılar
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Büyükşehir Belediyesi, “Tuna’dan Anadolu’ya Türkçe Araştırma Geliştirme Projesi” kapsamında Sırbistan’dan gelen 22 kişilik gruba Kahramanmaraş’ın tarihi ve turistik mekânlarını tanıttı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehrin tarihi ve turistik değerlerinin tanıtımı noktasında çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda, Yunus Emre Enstitüsü ve Gaziantep Üniversitesi iş birliğiyle hayata geçirilen “Tuna’dan Anadolu’ya Türkçe Araştırma Geliştirme Projesi” ile Sırbistan’dan Türkiye’ye gelen 22 kişilik grupla Kahramanmaraş gezisi düzenlendi. Yunus Emre Enstitüsü Belgrad Şubesi’nde Türkçe eğitimi alan grup, Büyükşehir Belediyesi’nin gezi programında; Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesi, Mahmut Arif Paşa Konağı, Maraş Kültür Evi, Kahramanmaraş Kalesi, Kurtuluş Destanı Panorama Müzesi ve Taş Köprü gibi şehrin tarihi ve turistik mekânlarını yakından gördü. Sırbistan’dan gelen katılımcılar; Kahramanmaraş’ı çok beğendiklerini ve geziden memnun kaldıklarını belirterek teşekkürlerini ifade etti.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.