DOLAR 32,7815 % 0.6
EURO 35,4862 % 0.49
GRAM ALTIN 2.510,41 % 1,04
ÇEYREK A. 4.104,52 % 1,04
BITCOIN 2.029.716 -0.194
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 16°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Rektör Can’dan 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü Mesajı

Son Güncelleme :

08 Mart 2022 - 20:54

/ kez okundu.
Rektör Can’dan 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü Mesajı
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle video mesaj yayımladı.

Rektör Prof. Dr. Niyazi Can mesajında şu ifadelere yer verdi:

“İnsanlık tarihi boyunca toplumların her alanda en güçlü ve en iyi durumda olabilmesi kadın-erkek ayırımı yapmadan herkese eşit ve iyi bir eğitim ile mümkün olmuştur. Milletlerin kalkınması tabiri caizse kadının parmağının dokunmasıyla gelişme göstermiştir. Tarih boyunca böyle olmuş ve gelecekte de böyle olacaktır. Dünyada birçok örneği olduğu gibi aziz milletimizin tarihi boyunca kaderini belirleyen tüm önemli noktalarda ve varoluş mücadelelerinde Türk kadını da en ön safta yer tutmuştur.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle şiddetin kurbanı olarak hayatlarını kaybeden kadınlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Canlarından çok sevdikleri çocuklarını, eşlerini, babalarını, kardeşlerini vatan uğruna toprağa veren şehit yakınlarımıza sabır temenni ediyorum.

Temel haklar ve yükümlülükler açısından erkek ve kadın arasında herhangi bir ayrımcılığa yer olmaması gerektiğini hatırlatıyor, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü en içten dileklerimle kutluyorum.”

Rektör Can, Üniversitemizde Görev Yapan Kadın Personelin, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü Kutladı

Rektör Prof. Dr. Niyazi Can, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle üniversitemizde görev yapan kadın personeli ziyaret ederek karanfil hediye etti.

Üniversitenin farklı birimlerini ziyaret ederek kadın personeller ile tek tek sohbet eden Rektör Can, bütün kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlandı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.