DOLAR 32,5089 % 0.29
EURO 34,6043 % 0.29
GRAM ALTIN 2.495,37 % 0,49
ÇEYREK A. 4.079,92 % 0,49
BITCOIN 2.037.249 -5.514
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 26°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Recep Bolat vefatının 10. yılında anıldı

Son Güncelleme :

11 Ekim 2022 - 12:02

/ kez okundu.
Recep Bolat vefatının 10. yılında anıldı
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Sakarya’da denetlemeye gittikleri bir gazetenin sahibi tarafından uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Basın İlan Kurumu (BİK) Sakarya Şube Müdürü Recep Bolat vefatının 10. yılında Göksun’da anıldı.

Basın İlan Kurumu (BİK) Sakarya Şube Müdürü Recep Bolat, vefatının sene-i devriyesinde Göksun’da Kayabaşı Mezarlığı’nda anma töreni gerçekleştirildi.

Anma törenine Bolat’ın ailesi, Göksun Kaymakamı Mustafa Caner Culukar, Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, İlçe Müftüsü Mustafa Altun, BİK Kahramanmaraş Şube Müdürü Veysel Kara ve şube çalışanları, kardeşleri Fatih, Hacer ve Ömer Bolat, yakınları ve gazeteciler katıldı.

Törende Bolat için Yasin-i Şerif okundu dualar edildi.

Törende konuşan BİK Kahramanmaraş Şube Müdürü Veysel Kara, “Sakarya’da 10 yıl önde elim bir saldırı sonucunda kaybettiğimiz meslektaşlarımız anmak için bir araya geldik. Sakarya Şube Müdürü Recep Bolat ve Kontrol Hizmetleri Müdürlüğü Şefi Devrim Ersen Özergin’e Allah’tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum. Anma törenine katılan ve bizleri yalnız bırakmayanlara teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Okunan duanın ardından katılımcılar, Bolat’ın kabrine karanfil bıraktı.

Kara, törenin sonunda Bolat’ın ailesine, BİK Genel Müdürü Cavit Erkılınç tarafından kaleme alınan taziye mektubunu teslim etti.

Genel Müdür Erkılınç taziye mektubunda şu ifadelere yer verdi;

“Değerli Bolat Ailesi

Elim bir hadise sonucu kaybettiğimiz ve acısını derinden hissettiğimiz kıymetli çalışma arkadaşımız Recep Bolat’ı vefatının onuncu yılında rahmetle anıyorum merhumun kurumumuz hafızasında güzel izler bırakan aziz hatırasını samimiyetle yaşatmaya gayret gösterdiğini ve saygıyla yâd ettiğimiz ifade etmek istiyorum bu vesileyle bir kez daha siz kederli aile fertlerine baş sağlığı ve sabır diliyorum Recep Bolat’ın ruhu şad mekanı cennet olsun. “

Törenin ardından Bolat’ın hayrına Göksun Ulu Cami ve bir okulda lokum dağıtıldı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.