DOLAR 32,5999 % 0.34
EURO 34,8211 % 0.18
GRAM ALTIN 2.508,34 % 0,96
ÇEYREK A. 4.101,13 % 0,96
BITCOIN 2.117.785 2.358
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 17°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Ramazan Bayramımız Mübarek Olsun

Son Güncelleme :

01 Mayıs 2022 - 12:23

/ kez okundu.
Ramazan Bayramımız Mübarek Olsun
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında, “Tüm hemşehrilerimizin ve İslam coğrafyasının mübarek Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyor, büyüklerimizin ellerinden, küçüklerimizin gözlerinden öpüyorum. Ramazan Bayramı’nın tüm insanlığa huzur, sağlık ve barış getirmesini diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Başkan Güngör mesajında, “Oruçlarımızı eda ederek hemşehrilerimizle birlikte iftar ve sahurumuzu yaparak bir Ramazan ayının daha sonuna geldik ve mübarek Ramazan Bayramı’na kavuştuk. Tüm hemşehrilerimizin ve İslam coğrafyasının mübarek Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyor, büyüklerimizin ellerinden, küçüklerimizin gözlerinden öpüyorum. Ramazan Bayramı’nın tüm insanlığa huzur, sağlık ve barış getirmesini diliyorum” ifadelerine yer verdi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.