DOLAR 32,5999 % 0.34
EURO 34,8211 % 0.18
GRAM ALTIN 2.508,34 % 0,96
ÇEYREK A. 4.101,13 % 0,96
BITCOIN 2.117.785 2.358
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 17°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Özkömeç: Kahramanmaraş’ta ‘Hair Fast’ Yarışması Düzenlenecek

Son Güncelleme :

26 Şubat 2022 - 15:01

/ kez okundu.
Özkömeç: Kahramanmaraş’ta ‘Hair Fast’ Yarışması Düzenlenecek
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

*Özkömeç duyurdu: “Kahramanmaraş Hairfest” geliyor!
*Türkiye’nin dört bir yanından Kahramanmaraş’a berberler geliyor!
*Berberler Kahramanmaraş’ta yarışacak!

Kahramanmaraş Berberler ve Kuaförler Güzellik Uzmanları Odası Başkanı Ahmet Özkömeç, “Kahramanmaraş Hairfest” müjdesini verdi.
Seçim sürecinde birçok vaat verdiklerini ve başkanlığa gelmesinin ardından hepsini sırayla gerçekleştirmeye başladığı ifade eden Özkömeç, “Seçim sonrası ilk kez basınımızla buluşuyoruz. Hepiniz hoş geldiniz. Seçim sürecinde bir çok vaatlerimiz vardı. Yönetimi alınca yapacağımız çalışmalarla ilgili sözlerimiz vardı. İlk vaadimiz fiyat tarifesini ücretsiz olarak vereceğimizdi ve onu da ücretsiz olarak vermeye başladık.” Dedi.


“ESNAFIMIZA DESTEK OLALIM”
Mevcut fiyat tarifesinde tıraş zamlarından dolayı tüketicilerden bazı noktalarda tepki aldıklarını ancak onların esnafa destek olması gerektiğini hatırlatan Özkömeç, “Bugün her şeyin maliyeti arttı. Bir çok ürünün günlük fiyatları artarken, bizim tıraşlarımız ayda bir kez yapılıyor ve buna da yapılan zamlar esnafımızın geçinmesi adına yapıldı. Çünkü bugün elektriğinden doğal gazına, suyundan işletmede kullanılan ürünlerin hepsine ciddi oranda zamlar yapıldı.” İfadelerine yer verdi.
“TÜRKİYE GENELİ YARIŞMA”
Seçim sürecinde bir yarışma düzenleyeceğine dair söz verdiğini hatırlatan Özkömeç, şöyle konuştu:
“27 Mart Pazar günü Kahramanmaraş’ta Türkiye geneli profesyonel erkek kesim yarışması yapacağız. Kahramanmaraş Hair Fest yarışmasında 81 ilimizden katılımcı bekliyoruz. Yaklaşık 150-200 bin₺ tutarında ödüller verilecek. Bu da bizim vaatlerimiz arasındaydı. Hepsini sırayla gerçekleştireceğiz. Yarışmaya yoğun bir katılım bekliyoruz ve en az 50 yarışmacıyı hedefliyoruz.”
Yarışmanın müjdesini veren ve ayrıntıların ilerleyen zamanda paylaşılacağını kaydeden Özkömeç, tüm Kahramanmaraşlıları da yarışma salonunun duyurulmasının ardından etkinliğe katılımlarını beklediklerini sözlerine ekledi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.