DOLAR 32,3824 % 0.18
EURO 35,0243 % -0.2
GRAM ALTIN 2.326,04 % 0,24
ÇEYREK A. 3.803,08 % 0,24
BITCOIN 2.267.758 -1.08
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

KURBAN BAYRAMI BİRLİĞİMİZE VE DİRLİĞİMİZE VESİLE OLSUN

Son Güncelleme :

08 Temmuz 2022 - 10:40

/ kez okundu.
KURBAN BAYRAMI BİRLİĞİMİZE VE DİRLİĞİMİZE VESİLE OLSUN
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Müdürler Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Muhammed Kara, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Kara, kurban bayramının İslam aleminin ve Türkiye’nin birliğine ve beraberliğine vesile olmasını diledi. Kurban Bayramı vesilesiyle temennilerde bulunan, Müdürler Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Muhammed Kara, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Bayramlar, dargınlıkların son bulduğu, komşu, akraba ve ihtiyaç sahiplerinin gözetildiği en özel günlerdir. Bu vesileyle, bizler de bayramların getirmiş olduğu bu güzellikleri yerine getirerek eş, dost ve akrabaları gözetmekteyiz. Birliğimiz ve dirliğimizin her şeyin üzerinde olduğunu bir kez daha belirtmek istiyorum. Bu aziz millet, birliğiyle ve dirliğiyle neler yapabileceğini dün olduğu gibi bugün de açık bir şekilde göstermektedir. Bu bayram vesilesiyle bu birlik ve dirliğin daim olmasını yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Bu vesileyle tüm İslam âleminin Kurban Bayramı’nı en kalbi duygularımla tebrik ediyorum.”

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.