DOLAR 32,3698 % 0.16
EURO 35,0493 % -0.16
GRAM ALTIN 2.324,87 % 0,19
ÇEYREK A. 3.801,16 % 0,19
BITCOIN 2.284.092 -0.679
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

KMAGC’DEN 8 MART KADINLAR GÜNÜ MESAJI

Son Güncelleme :

07 Mart 2022 - 22:04

/ kez okundu.
KMAGC’DEN 8 MART KADINLAR GÜNÜ MESAJI
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

KMAGC’DEN 8 MART KADINLAR GÜNÜ MESAJI
Başkan Kuzu, Kadınlarımız bizi biz yapan yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız verendir

Kahramanmaraş Akdeniz Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Serkan Ercüment Kuzu 8 Mart dünya kadınlar günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.


Kahramanmaraş Akdeniz Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Serkan Ercüment Kuzu yaptığı açıklamada; “Yaşamımızın doğumdan ölüme her anında varlıklarıyla onurlandığımız, ihtiyacımız olduğunda desteklerini esirgemeyen, eğiten, yetiştiren, bizi biz yapma yolunda yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren fedakâr kadınlarımızın Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum.


Ancak Ülkemizde kadına şiddet olaylarının her geçen gün artan bir seyir izlemesi, dikkatlerin ister istemez bu noktaya çevrilmesi gerekliliğini zorunlu hale getirmektedir. Evde, işte, sokakta, özel ve genel yaşamlarında sürekli baskı altında tutulmaya çalışılan kadınlarımızın yaşadıkları sorunların giderilmesi adına toplumsal bir mutabakatın gerekliliği kaçınılmazdır… Bu yönde verilen mesajların sadece temenniden öteye geçmemesi, tedbir ve insani sorumluluk adına duyarlı adımlar atılmaması maalesef problemlerin ortadan kaldırılmasının önünde de en büyük engel olarak durmaktadır. Bütün insanlığın, kısacası hepimizin varlık sebebi olan kadınlarımızın hem sosyal hem de çalışma hayatlarında uğradıkları her türlü baskı, şiddet, mobbing ve benzeri uygulamaların bir an önce sonlandırılması dileğiyle, başta annelerimiz olmak üzere emeklerini bizden esirgemeyen tüm kadınlarımızın kadınlar gününü kutluyorum.” dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.