DOLAR 32,3273 % 0.22
EURO 35,1092 % -0.13
GRAM ALTIN 2.308,42 % 1,36
ÇEYREK A. 3.774,26 % 1,36
BITCOIN 2.288.335 2.61
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 13°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

KERVANCIOĞLU’NDAN AYRICALIKLI ROTALAR EKİBİNE DONDURMA ŞOV!

Son Güncelleme :

24 Nisan 2022 - 12:56

/ kez okundu.
KERVANCIOĞLU’NDAN AYRICALIKLI ROTALAR EKİBİNE DONDURMA ŞOV!
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

ALPEDO Kervan Lezzet Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu, ayrıcalıklı Rotalar programı çekimi için Kahramanmaraş’a gelen Tarihçi-Seyahat Yazarı, Profesyonel rehber ve program sunucusu Saffet Emre Tonguç ve ekibine dondurma şov yaptı.


Kervan kristal’de düzenlenen program katılımcılardan tam not alırken dünyaca ünlü Maraş dondurmasını satırla kesen Tonguç, kendisini fahri olarak Kahramanmaraşlı olarak gördüğünü söyledi.
Kervancıoğlu, Kahramanmaraş’ın lezzetlerini tanıtmaya devam ediyor. Son olarak ise ayrıcalıklı rotalar program ekibine şehrin dünyaca ünlü Maraş dondurmasıyla şov yaptı.


“Şehrimizi dünya’ya tanıtmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz”


Program sonrası açıklamalarda bulunan Alpedo-Kervan Lezzet Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu, “Kervan kristal’de dondurma ile ünlü bir kentimizde çok değerli misafirlerimizi ağırlıyoruz. Saffet beyi şehrimizde ağırlamaktan çok mutluyuz. Kendisiyle el ele verdik şehrimizi Türkiye’ye ve dünya’ya tanıtmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Saffet beyi biz Kahramanmaraşlı olarak gördük. Maraş dondurmamızı kendisiyle burada birlikte kestik. Dondurmamızı örste dövdük. Çok güzel bir şov gerçekleştirdik. Ben kendilerine göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı çok teşekkür ediyorum.”diye konuştu.


“Fahri olarak Kahramanmaraşlıyım”


Dünya’daki herkesin mutlaka Kahramanmaraş dondurmasını tatması gerektiğini kaydeden program sunucusu Saffet Emre Tonguç ise şu ifadelere yer verdi: “Ben artık kendimi fahri olarak Kahramanmaraşlı görüyorum. Bu şehri farklı noktalara taşımak hepimizin görevi olduğunu düşünüyorum. Ben bu kadar güzel bir sürpriz beklemiyordum. Dondurma döner ile karşılaştım. Öncelikle çok güzel bir iftar yemeği yaptık. İftar yemeğinin ardından ise dondurmalarımızı keyifle yiyoruz. Dünya’da herkesin Kahramanmaraş dondurmasını tatması gerekiyor. Gerçekten olağanüstü bir lezzet, ben emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.”

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.