Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Ana Sayfa Manşet 27 Şubat 2023 38 Görüntüleme

Karacasu Konteyner Kentte İkinci Etap Çalışmaları Sürüyor

Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Karacasu Geçici Konaklama Merkezi ikinci etabında alt ve üstyapı çalışmalarını sürdürüyor.

Şehirde afet ve acil durum çalışmalarını aralıksız sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Karacasu Kampüsü’ne inşa edilen Geçici Konaklama Merkezi’nde de alt ve üstyapı uygulamalarına devam ediyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı koordinesindeki ekipler, altyapı çalışmaları tamamlanan bölgelerde asfalt yolları inşa ediyor. Yoğun bir şekilde devam eden çalışmalarla bölgeye standardı son derece yüksek yeni yollar kazandırılıyor. Çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanarak Karacasu Geçici Konaklama Merkezi ikinci etabının alt ve üstyapısıyla depremzedelerin hizmetine sunulması hedefleniyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Kahramanmaraş Web Tasarım | Proturk.Net Kahramanmaraş Beyaz Eşya Servisi Kahramanmaraş Buzdolabı Servisi Kahramanmaraş Çamaşır Makinesi Servisi Kahramanmaraş Bulaşık Makinesi Servisi Kahramanmaraş Klima Servisi Kahramanmaraş Kombi Servisi Kahramanmaraş Petek Temizleme