DOLAR 32,3698 % 0.16
EURO 35,0493 % -0.16
GRAM ALTIN 2.324,87 % 0,19
ÇEYREK A. 3.801,16 % 0,19
BITCOIN 2.284.092 -0.679
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Kahramanmaraş’ta Sürücülere Uyarı

Son Güncelleme :

31 Mayıs 2022 - 15:06

/ kez okundu.
Kahramanmaraş’ta Sürücülere Uyarı
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Büyükşehir Belediyesi, gerçekleştirilecek altyapı çalışmaları dolayısıyla Stadyum Bulvarı ve İlahiyat Caddesi’nin 1 – 4 Haziran tarihleri arasında doğu istikametinde, 6 – 9 Haziran tarihleri arasında ise batı istikametinde trafiğe kapalı olacağını duyurdu.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehir genelinde yol bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda ekipler tarafından Dulkadiroğlu Gazi Mustafa Kemal Bulvarı ile Sümer Mahallesi Doğu Çevre Yolu arasındaki arterde altyapı ve asfalt yenileme çalışması gerçekleştirilecek. Alınan UKOME kararı doğrultusunda Stadyum Bulvarı ve İlahiyat Caddesi’nin 1 – 4 Haziran tarihleri arasında doğu istikametinde, 6 – 9 Haziran tarihleri arasında ise batı istikametinde araç trafiğine kapalı olacağı belirtildi. Ulaşım Dairesi Başkanlığı’ndan karara ilişkin yapılan açıklamada, “Fen İşleri Dairesi Başkanlığı koordinesindeki ekipler tarafından Dulkadiroğlu Mustafa Kemal Bulvarı ile Sümer Mahallesi Doğu Çevre Yolu arasındaki arterde bir dizi altyapı ve asfalt yenileme çalışması gerçekleştirilecek. Çalışmalar kapsamında Stadyum Bulvarı ve İlahiyat Caddesi 1 – 4 Haziran tarihleri arasında doğu istikametinde, 6 – 9 Haziran tarihleri arasında ise batı istikametinde araç trafiğine kapalı olacaktır. Ulaşımda herhangi bir aksaklığa mahal vermemek adına sürücülerin alternatif güzergâhları kullanmaları önem arz etmektedir” ifadelerine yer verildi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.