DOLAR 32,4460 % 0.23
EURO 35,1514 % -0.06
GRAM ALTIN 2.324,83 % 0,19
ÇEYREK A. 3.801,09 % 0,19
BITCOIN 2.290.571 1.528
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Kahramanmaraş’ta Sürücülere Uyarı!

Son Güncelleme :

11 Mayıs 2022 - 10:20

/ kez okundu.
Kahramanmaraş’ta Sürücülere Uyarı!
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Büyükşehir Belediyesi, gerçekleştirilen altyapı çalışmaları dolayısıyla Kahramanmaraş – Çağlayancerit güzergâhı üzerinde bulunan Ayvalık Su Arıtma Tesisi’nin önündeki arterin 25 Mayıs tarihine kadar trafiğe kapalı olacağını duyurdu.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi KASKİ Genel Müdürlüğü ekipleri, Dulkadiroğlu Ayaklıcaoluk Mahallesi’nde bir dizi altyapı çalışması gerçekleştiriyor. Bu kapsamda, alınan UKOME kararı doğrultusunda Kahramanmaraş – Çağlayancerit güzergâhı üzerinde yer alan Ayvalık Su Arıtma Tesisi’nin önündeki arterin 25 Mayıs Çarşamba gününe kadar trafiğe kapalı olacağı belirtildi. Ulaşım Dairesi Başkanlığı’ndan karara ilişkin yapılan açıklamada, “KASKİ Genel Müdürlüğü ekipleri tarafından Kahramanmaraş – Çağlayancerit güzergâhı üzerinde bulunan Ayvalık Su Artıma Tesisi’nin önündeki arterde bir dizi altyapı çalışması gerçekleştiriliyor. Çalışmalar kapsamında ulaşımda meydana gelebilecek aksamalara mahal vermemek adına sürücülerin alternatif güzergâhları tercih etmeleri önem arz etmektedir” ifadelerine yer verildi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.