DOLAR 32,3273 % 0.22
EURO 35,1092 % -0.13
GRAM ALTIN 2.308,42 % 1,36
ÇEYREK A. 3.774,26 % 1,36
BITCOIN 2.288.335 2.61
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 13°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

KAHRAMANMARAŞ’TA PRESTİJ CADDESİ ALTYAPI ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Son Güncelleme :

04 Nisan 2022 - 12:41

/ kez okundu.
KAHRAMANMARAŞ’TA PRESTİJ CADDESİ ALTYAPI ÇALIŞMALARI BAŞLADI
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, ‘Prestij Cadde’ projesi kapsamında başlatılan altyapı çalışmalarını inceledi. Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri Fatma Zehra Aslantaş, Arif Şen, Ramazan Kibar, Mustafa Saylak’ın da yer aldığı programda KASKİ Genel Müdürü Ahmet Kavak ile Fen İşleri Dairesi Başkanı Sinan Çeçen, Başkan Hayrettin Güngör’e uygulama süreçleri ile ilgili bilgiler verdi. Yapılan saha ziyaretinin ardından açıklamalarda bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, şehirde altyapı atağının başladığını belirtti.

Başlatılan altyapı çalışmalarıyla birlikte üstyapıda da hızla imalatların başlayacağını belirten Başkan Güngör, “Daha öncede ifade ettiğimiz gibi Binevler Caddemizde gerçekleştirmeyi planladığımız Prestij Caddesi projemiz var. Proje kapsamında, İsmet Karaokur Bulvarı’nda altyapı çalışmalarımız başladı. İlk etapta bulunduğumuz noktadan Tapu kavşağına kadar uzanan 4 kilometre uzunluğundaki arterin altyapı, kaldırım ve asfalt çalışmalarını tamamlayacağız. Çalışmalarımızda bölgemize yeni içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu hattı kazandırıyoruz. İnşallah altyapı çalışmalarımız sayesinde en az 100 yıllık geleceğimize katkıda bulunacak bir yatırımı daha şehrimize kazandırmış olacağız. Altyapı çalışmalarımız sırasında hemşehrilerimizin ulaşımda problem yaşamaması için etap etap ilerliyoruz. İlk etapta 70 Milyon TL’lik yatırım hayata geçiriyoruz. Çalışmalarımız sırasıyla devam edecek. Ayrıca bölgeye yeni yürüyüş ve bisiklet yolları, geleceğe yönelik raylı sistem için bir alan da kazandıracağız. Şehrimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Kahramanmaraş Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğü olarak Tekerek Mahallesi Prof.Necmettin Erbakan ve Alparslan Türkeş Bulvarı ile bağlantı yollarında yağmursuyu hattı, kanalizasyon hattı ve içmesuyu hattı yapımına başladık.

Proje kapsamında toplamda 15.550 metre kanalizasyon ve yağmursuyu hattı ile 11.220 metre içme suyu hattı yapımını tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız.

Daha modern, daha kaliteli ve sağlıklı bir alt yapı için 16 Mart 2022 tarihinde başlattığımız kanalizasyon, yağmursuyu ve içme suyu hattı yapım çalışmalarını 2022 yılı Ekim ayında tamamlayarak değerli halkımızın hizmetine sunmayı planlıyoruz.

Hızla büyüyen ve gelişen kentimizi, geleceğe hazırlamak amacıyla kararlılıkla yolumuza devam ediyoruz. Çalışmalarımızda toplamda 800 metre kanalizasyon hattı ve yağmursuyu hattı yapımını tamamladık.

Çalışmalarımızın tamamlanmasıyla birlikte mahalle halkımızı daha modern, daha kaliteli ve sağlıklı alt yapıya kavuşturacağız.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.