DOLAR 32,3313 % 0.01
EURO 35,0061 % -0.23
GRAM ALTIN 2.321,86 % 0,06
ÇEYREK A. 3.796,24 % 0,06
BITCOIN 2.294.770 2.388
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 11°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

KAHRAMANMARAŞ’TA İL YANGIN KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI

Son Güncelleme :

11 Mayıs 2022 - 19:05

/ kez okundu.
KAHRAMANMARAŞ’TA İL YANGIN KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş’ta İl Yangın Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Vali Ömer Faruk Coşkun başkanlığında, Vali Yardımcısı Erol Özkan, Onikişubat Kaymakamı Serkan Keçeli, Dulkadiroğlu Kaymakamı Kadir Okatan, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Mustafa Özdurhan ve paydaş kurumların temsilcileriyle yapıldı.

Toplantıda, orman yangınları ile mücadeleye farkındalık oluşturmak ve mücadele de etkinliği artırmak amacıyla yapılan ve yapılması gereken çalışmalar istişare edildi.

Vali Coşkun burada yaptığı konuşmada, “Ormanlarımız mutlaka korumamız gereken varlığımız, hayat kaynaklarımızdan birisidir.

Dolayısıyla biz de ilimiz özelin de havaların ısınmasıyla birlikte alınacak tedbirlerin, koordine edilmesi gereken hususların görüşülmesi maksadıyla bu toplantımızı gerçekleştiriyoruz. Olası orman yangınlarının önlenmesine yönelik yapılması gereken ortak çalışmaların yanı sıra hemşehrilerimizden de bu konuda duyarlılık bekliyoruz. Temennimiz hem ülkemiz hem de ilimiz de yangınlarla karşılaşmamak ve sorunsuz bir dönem geçirmek” diye konuştu..

Orman Bölge Müdürü Mustafa Koç ise toplantıda, ilimizde yangınla mücadele de yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar ve görevli birimlerimizin yangına müdahale kapasitesi hakkında bilgilendirme sunumu yaptı.

Toplantı, alınan kararlara yönelik önerilerin değerlendirilmesinin ardından sona erdi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.