DOLAR 32,3245 % 0.21
EURO 35,1555 % 0.02
GRAM ALTIN 2.300,19 % 0,99
ÇEYREK A. 3.760,81 % 0,99
BITCOIN 2.288.589 -0.332
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Kahramanmaraş’ta bu yol 2 Mayıs’a kadar trafiğe kapalı olacak

Son Güncelleme :

15 Nisan 2022 - 22:19

/ kez okundu.
Kahramanmaraş’ta bu yol 2 Mayıs’a kadar trafiğe kapalı olacak
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Büyükşehir Belediyesi, gerçekleştirilen altyapı çalışmaları dolayısıyla Alparslan Türkeş Bulvarı ile İsmet Karaokur Bulvarı’nın kesişim noktasında bulunan kavşaktan itibaren Alparslan Türkeş Bulvarı istikametindeki yaklaşık 1 kilometrelik kısmın 2 Mayıs Pazartesi gününe kadar trafiğe kapalı olacağını duyurdu. Sürücülerden alternatif güzergâhları kullanmaları istendi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, KASKİ Genel Müdürlüğü ekipleri tarafından Alparslan Türkeş Bulvarı’nda bir dizi altyapı çalışması gerçekleştiriliyor. Bu kapsamda alınan UKOME kararları doğrultusunda Alparslan Türkeş Bulvarı ile İsmet Karaokur Bulvarı’nın kesişim noktasında bulunan kavşaktan itibaren Alparslan Türkeş Bulvarı istikametindeki yaklaşık 1 kilometrelik kısmın 2 Mayıs Pazartesi gününe kadar trafiğe kapalı olacağı belirtildi. Ulaşım Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’ndan alınan karara ilişkin yapılan açıklamada, “Büyükşehir Belediyesi KASKİ Genel Müdürlüğü koordinesindeki ekipler tarafından Alparslan Türkeş Bulvarı’nda bir dizi altyapı çalışması gerçekleştiriliyor. Çalışmalar kapsamında trafikte meydana gelebilecek herhangi bir olumsuzluğa mahal vermemek adına vatandaşlarımızın ulaşımda alternatif güzergâhları tercih etmeleri önem arz etmektedir” ifadelerine yer verildi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.