DOLAR 32,3326 % 0.25
EURO 35,0475 % -0.23
GRAM ALTIN 2.285,03 % 0,33
ÇEYREK A. 3.736,02 % 0,33
BITCOIN 2.292.306 1.136
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 14°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Hayrettin Güngör Rehabilitasyon Merkezi Açılışına Katıldı

Son Güncelleme :

03 Haziran 2022 - 22:15

/ kez okundu.
Hayrettin Güngör Rehabilitasyon Merkezi Açılışına Katıldı
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Dulkadiroğlu Özel Spor Otizm Özel Rehabilitasyon Merkezi’nin açılış törenine katılan Başkan Güngör, “Rehabilitasyon merkezimizin şehrimizde özel gereksinimli kardeşlerimize yönelik çok güzel işler gerçekleştireceğine inancım tam. Bu güzel kurumun şehrimize kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Dulkadiroğlu Özel Spor Otizm Özel Rehabilitasyon Merkezi’nin açılış törenine katıldı. Açılış programında Başkan Güngör’ün yanı sıra İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara, Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Şahin Avşaroğlu ve Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri de yer aldı. Kur’an – ı Kerim tilavetiyle başlayan programda Başkan Güngör ve beraberindeki heyet tarafından kurdelenin kesilmesiyle rehabilitasyon merkezinin açılışı gerçekleştirildi. Açılışı gerçekleştirilen özel rehabilitasyon merkezinde derslikleri de ziyaret eden Başkan Güngör, “Bugün kıymetli protokol üyelerimiz ve hemşehrilerimizle birlikte Özel Spor Otizm Özel Rehabilitasyon Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdik. Özel gereksinimli kardeşlerimizin sosyal ve ekonomik alanda daha etkin rol alması noktasında gerek hükümetimiz gerekse de yerel yönetimler olarak bizler ciddi projeler hayata geçiriyoruz. Özel gereksinimli kardeşlerimize yönelik özel sektör tarafından da çok güzel işlere imza atıldığını biliyoruz. Açılışını gerçekleştirdiğimiz bu rehabilitasyon merkezimizin de şehrimizde özel gereksinimli kardeşlerimize yönelik çok güzel işler gerçekleştireceğine inancım tam. Bu güzel kurumun şehrimize kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.