DOLAR 32,3767 % 0.16
EURO 35,0559 % -0.16
GRAM ALTIN 2.325,03 % 0,20
ÇEYREK A. 3.801,43 % 0,20
BITCOIN 2.281.184 0.006
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 20°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Hayrettin Güngör, Kadınlara Yönelik Çalışmalarımız Artarak Devam Ediyor

Son Güncelleme :

30 Mart 2022 - 16:04

/ kez okundu.
Hayrettin Güngör, Kadınlara Yönelik Çalışmalarımız Artarak Devam Ediyor
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kadına yönelik şiddetle mücadele kapsamında düzenlenen çalıştayda konuşan Başkan Güngör, “Kamu kurum ve kuruluşları, belediyeler ve STK’ların kadına şiddete ilişkin politika ve hizmet uygulamaları ile bu alandaki iş birliğinin geliştirmesini amaçlıyoruz. Kadına yönelik şiddetle mücadelede bir eylem planı da oluşturulacak” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Belediyeler Birliği ve Uluslararası Demokrasi Enstitüsü (NDI) tarafından Kadına Şiddetle Mücadele İçin ‘Birlikte Varız’ Çalıştayı gerçekleştirildi. Clarion Hotel’de gerçekleştirilen programda Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’ün yanı sıra, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Gül Çitil Okur, NDI Proje Koordinatörü Bahar Özden ile STK, dernek ve vakıfların kadın temsilcileri de yer aldı.

Kadınlara Yönelik Çalışmalarımız Artarak Devam Ediyor

Çalıştayda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Türkiye Belediyeler Birliği ve Uluslararası Demokrasi Enstitüsü (NDI) tarafından organize edilen bu program neticesinde yerelde kamu kurum ve kuruluşları, belediyeler ve STK’ların kadına şiddete ilişkin politika ve hizmet uygulamalarını ve bu alandaki iş birliğini geliştirmesi amaçlanıyor. Kadına yönelik şiddetle mücadelede bir eylem planı da oluşturulacak. Büyükşehir Belediyesi olarak bu tür çalışmaların destekçisi olduğumuzu her platformda ifade ediyoruz. Çalıştayımıza destek veren tüm kurumlarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.