DOLAR 32,5491 % 0.01
EURO 34,9493 % 0.26
GRAM ALTIN 2.427,18 % 0,17
ÇEYREK A. 3.968,45 % 0,17
BITCOIN 63.397,21 -4.069
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 31°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Hayrettin Güngör, Gençlerimizle Gurur Duyuyorum

Son Güncelleme :

16 Mart 2022 - 13:32

/ kez okundu.
Hayrettin Güngör, Gençlerimizle Gurur Duyuyorum
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Göksun Turna Bucağı Ortaokulu öğrencilerini makamında ağırlayan Başkan Güngör, “Göksun’dan gelen değerli öğretmen ve öğrencilerimizi misafir ettik. Öğrencilerimizin kadim tarihimize olan ilgisine şahit olmak bizleri son derece mutlu etti. Gençlerimizle gurur duyuyorum” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Göksun Turna Bucağı Ortaokulu öğrencileriyle bir araya geldi. Okul Müdürü Murat Kaya, Müdür Yardımcısı Ali Kara, öğretmenler Fatma Karslı, Meltem Nurdoğan ve Mustafa Menteş’in de yer aldığı ziyarette Başkan Güngör, ilk olarak öğretmen ve öğrencilere Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nu gezdirdi. Burada öğrencilerle sohbet eden Başkan Güngör, soruları yanıtladı. Meclis salonunda gerçekleştirilen sohbetin ardından Başkan Güngör, öğrencilere Maraş’ın Milli Mücadelesi, Âlem-i İslam’a Hitap Beyannamesi ve İstiklal Madalyası ile ilgili bilgiler aktardı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Güngör, öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

Öğrencilerimize Teşekkür Ediyorum

Başkan Hayrettin Güngör, “Bugün Göksun Turna Bucağı Ortaokulu’ndan gelen değerli öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizi misafir ettik. Gerçekten hem şehrimiz hem de ülkemizde gerçekleştirilen faaliyetlerle çok yakından ilgileniyorlar. Bu farkındalıkları da bizleri gerçekten çok mutlu etti. Öğrencilerimize şehrimizin gurur kaynağı olan İstiklal Madalyamızı gösterdik ve bu muazzez toprakların ne zorluklarla kazanıldığını anlattık. Gerçekten gençlerimizin de kadim tarihimize olan bağlılığını görmek bizleri ayrıca gururlandırdı. Bu güzel ve anlamlı ziyaretlerinden dolayı kıymetli okul müdürümüz, müdür yardımcımız, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimize tekrardan teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.