DOLAR 32,3537 % 0.31
EURO 35,1307 % -0.02
GRAM ALTIN 2.303,33 % 1,13
ÇEYREK A. 3.765,94 % 1,13
BITCOIN 2.292.340 2.212
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 16°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

GENEL BAŞKAN BİNGÖL, KERVAN’A GELMEDEN MARAŞ’A GELDİM, DENİLMEZ!

Son Güncelleme :

08 Eylül 2022 - 15:38

/ kez okundu.
GENEL BAŞKAN BİNGÖL, KERVAN’A GELMEDEN MARAŞ’A GELDİM, DENİLMEZ!
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Alpedo – Kervan lezzet grubu yönetim kurulu başkanı Sami Kervancıoğlu, Kervanhan gastronomi tesisinde TÜRES Genel Başkanı Ramazan Bingöl’ü ve ekibini ağırladı.


Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Bingöl, “Herkes kervan’ın lezzetini biliyor. Kahramanmaraş’a gelindiğinde kervan’a uğramadan buradan gidilmez. Buraya gelmeden Maraş’a geldim, denilmez.”dedi
“Kervan çok önemli bir yer haline geldi”


Kervan’ın tüm dünya’ya kendini kanıtladığına dikkat çeken Ramazan Bingöl, “Güzel bir etkinlik oldu. Kervan çok önemli bir yer haline geldi. Ben sürekli Türkiye’yi geziyorum. Sami Bey gibi Serhan Bey gibi insanlar bir şehirde çok fazla çıkmazlar. Bu kişiler taşın altına ellerini değil, gövdelerini koyuyorlar. Sami ağabeyin çalışmalarının neticesinde Maraş mutfağının nerelere geldiğini görüyoruz. Ben ev sahipliğinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum.”ifadelerine yer verdi.


“Sevdamız Kahramanmaraş”


Kahramanmaraş mutfağını her kulvarda tanıtmaya devam ettiklerini söyleyen Alpedo – Kervan lezzet grubu yönetim kurulu başkanı Sami Kervancıoğlu konuşmasını şöyle sürdürdü: “Değerli konuklarımızı 3 gün boyunca şehrimizde ağırlayacağız. Mutfağımızı Türkiye’ye ve Dünya’ya tanıtıyoruz. Burada gastronomiyi konuştuk, ne yapılabiliriz onları konuştuk. Turizm elçisi olarak başkanımızda bizim için çok değerli. Bu süre zarfında hem şehrimizi tanıtacağız, hem mutfağımızı tanıtacağız. Biz kahraman şehrimizi tanıtmak için elimizden geleni yapıyoruz. Kendilerini misafir etmekten mutluluk duyuyoruz.”


“Güzel kararlar çıkacak”


Başkonuş Yaylası Yönetim Kurulu Başkanı Serhan Erdoğanyılmaz ise, “Yeme içme sektörünün ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Buradan güzel kararlar çıkacak. Güzel görüşmeler yapacağız ve Ramazan başkanının sayesinde Sayın Cumhurbaşkanımıza kadar bu konuştuklarımızın gideceğini biliyoruz. O yüzden çok mutluyuz. Kendilerini burada huzurlarında çok teşekkür ederiz.”diye konuştu.
Kahramanmaraş’a ilk kez geldiğini söyleyen İstanbul’daki kuru fasulyeci Ali babanın işletmecisi Gökhan Güzel ise kervan’ın lezzetlerine ve şehre çok hayran kaldığını kaydetti.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.