DOLAR 32,4618 % 0.02
EURO 34,8141 % 0.13
GRAM ALTIN 2.479,36 % 0,69
ÇEYREK A. 4.053,75 % 0,69
BITCOIN 2.019.963 -3.908
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 14°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Faruk Atlı Ülkemizin kaderini kadınlarımız değiştirecek

Son Güncelleme :

08 Mart 2022 - 20:02

/ kez okundu.
Faruk Atlı Ülkemizin kaderini kadınlarımız değiştirecek
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

İyi Parti Kahramanmaraş Kurucu İl Başkanı Opr. Dr. Faruk Atlı; “Dünya tarihinde kadınlarımıza seçme ve seçilme hakkı tanıyan ilk ülkelerden biri Türkiye’dir. Dolayısıyla kadın hareketi bir partinin mensubu olarak ülkemizin kaderini de kadınlarımızın değiştireceğine inancımız tamdır” dedi.

İyi Parti Kahramanmaraş Kurucu İl Başkanı Opr. Dr. Faruk Atlı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Kahramanmaraş Kadın Girişimciler Derneğini ziyaret etti. Dernek Binasında Kagid Başkanı Neşe Yıldızhan ve Yönetim Kuruluyla bir araya gelen Atlı Genel Başkanları Meral Akşener’in önderliğindeki İyi Partinin kadınların kanunlarla tanınmış haklarını sadece metinlerde değil gerçek hayatta da uygulanabilmesi için her platformda var güçleri ile çalıştıklarını söyledi.

Türklerin tarihi ve Anadolu’nun var oluş mücadelesinde kadınların katkısının her zaman en önde olduğunu hatırlatan KBB Uzmanı İyi Partili Atlı; “öncelikle kadın hareketi olan bir partinin neferi olarak kadınlarımızın toplumumuzun temel dinamiklerini oluşturan bir yapıda olduğunu biliyoruz. Türk kadının fedakârdır, cefakârdır ve özüne sonuna kadar bağlıdır.

Toplumsal cinsiyetin bir türlü eşitlenmediği ülkemizde kadınlarımızın sosyal, siyasi, iş hayatının önündeki tüm engellerin farkındayız. Genel Başkanımızın önderliğinde kadınlarımıza özgüven aşılamaya devam ediyoruz. Yeterki kadınlarımız kendi güçlerinin farkına varsın. Nasıl binlerce yıldır Türk’ün varoluş mücadelesinde, savaşlarda, Anadolu’nun korunmasında en ön saflarda yerini almışsa bugün de ülkemizin kurtuluş reçetesinin mürekkeplerini oluşturmaktadır. Bu kadar önemli ve ulvi görevlerde bulunan kadınlarımızın mecliste de yeteri kadar temsil edilmediğinin altını çiziyoruz.” Dedi.

Atlı Genel Başkanları Akşener’in çağrısını da yenileyerek “8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde kadınlarımızın içlerindeki gücü keşfederek, yarının bugünden çok daha iyi olacağına inanarak, bu güzel günlerin, iyi günlerin gerçekleşmesine az kaldığına, kendi güçleriyle bunu başaracaklarına inançlarını pekiştirmelerini diliyorum. Bu vesile ile tüm kadınlarımızın kadınlar gününü kutlar, sağlık ve mutluluklar dilerim” Dedi.

Kagid Başkanı Neşe Yıldızhan’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Opr. Dr. Faruk Atlı’nın gerek siyaset gerekse hekimliğinin topluma örnek olduğunu belirterek başarı diledi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.