DOLAR 32,3256 % 0.22
EURO 35,1131 % -0.07
GRAM ALTIN 2.300,19 % 0,99
ÇEYREK A. 3.760,81 % 0,99
BITCOIN 2.305.512 1.775
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

DULKADİROĞLU’NDAN, ATIK PİL TOPLAYAN ÖĞRENCİLERE HEDİYE

Son Güncelleme :

11 Ekim 2022 - 12:12

/ kez okundu.
DULKADİROĞLU’NDAN, ATIK PİL TOPLAYAN ÖĞRENCİLERE HEDİYE
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Dulkadiroğlu Belediyesi, Sıfır Atık Projesi kapsamında okullarda başlattığı atık toplama kampanyasını sürdürüyor. Bu kampanyaya ilgi gösteren ve en çok atık pil toplayan okullara hediyeler dağıtıldı.

Bu yılın en başarılı okulu olan Kayabaşı İlkokulu, Yaşar Gölcü İlkokulu, Fatih İlkokulu, Hacı Osman Arıkan İlkokulu futbol, basketbol ve voleybol toplarıyla ödüllendirildi. Dulkadiroğlu Belediyesi ekipleri tarafından hediyeler öğrencilere dağıtıldı. Öğrenciler sevinçlerini ifade ederek Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay’a teşekkür etti.

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay’da konuyla ilgili kısa bir değerlendirmede bulunarak şunları aktardı: “İlçemiz Sıfır Atık projesine tam uyum sağlamış ve bu yönde yoğun bir çalışma yapmaktadır. Bu çalışmalar içerisinde en önemli konu da geleceğe yatırım yapmaktır. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın çevre bilinciyle yetişmesi adına çalışmalar yapıyoruz. Bu çalışmalardan bir tanesi de atık pil konusudur. Özellikle okullarda bu konuyu teşvik ediyoruz. Yoğun bir şekilde atık pil toplayan okullarımıza da çeşitli hediyeler veriyoruz. Öğrencilerimize bu gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Daha güzel bir çevre için onlarla el ele mücadele edeceğiz.”

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.