DOLAR 32,3698 % 0.16
EURO 35,0493 % -0.16
GRAM ALTIN 2.324,87 % 0,19
ÇEYREK A. 3.801,16 % 0,19
BITCOIN 2.284.092 -0.679
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

DONDURMANIN USTASI DONDURMANIN BAŞKENTİNDE!

Son Güncelleme :

26 Aralık 2022 - 20:32

/ kez okundu.
DONDURMANIN USTASI DONDURMANIN BAŞKENTİNDE!
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Alpedo Kervan Lezzet Grubu yönetim kurulu başkanı Sami Kervancıoğlu, 81 il gençlik buluşmaları kapsamında kariyer söyleşilerine devam ediyor.


Kervancıoğlu, program dahilinde Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi’nde öğrencilerle bir araya geldi. Yunus Emre kongre merkezinde düzenlenen kariyer zirvesine öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Kervancıoğlu iş hayatında başarının yollarını ve mesleki tecrübelerini öğrencilerle paylaştı.


“Gençlerimiz bana büyük bir enerji veriyor”


Program sonrası değerlendirmelerde bulunan Kervancıoğlu,“81 il gençlik buluşmaları kapsamında 10 ilimizi gezdik. Bugünde kahraman şehrimizde öğrencilerimizle buluştuk. Programımız çok verimli geçti. Sayın Rektör ve yardımcılarına bu güzel organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Gençlerle birlikte olmak bana çok iyi geliyor. Gençlerimiz bana büyük bir enerji veriyor. Allah onlardan razı olsun. Sonraki durağımız Gaziantep olacak, sonrasında İstanbul Sabancı Üniversitesi sonrasında TOBB Üniversitesi olarak programlarımıza devam edeceğiz.”dedi.


“Hedef koymadan başarı olmaz”


İnsanın hayalsiz var olmayacağına değinen Kervancıoğlu, “Ben hayalime ulaşmak için çalıştım. 10 kişilik dükkânda bir mücadelemiz vardı. Şimdi Kahramanmaraş’ta 10 mağaza zincirimiz, Türkiye’de ise 175 noktadayız. Hedefimiz 195 noktaya ulaşmak. İş hayatında ve kariyerde sabır, sebat ve kanaat çok önemlidir. Çalışmadan, emek sarf etmeden ve hedef koymadan başarıyı yakalamak zor olduğunu düşünüyorum.” Diye konuştu.


“Sadece okulda başarılı olmak yetmiyor”


KSÜ Rektörü Prof. Dr. Alptekin Yasım ise, “Güzel bir program oldu öğrencilerin ilgisi güzeldi. Sami Bey tecrübelerini öğrencilere aktardı. Tabi ki sadece okulda başarılı olmak yetmiyor. Hayatta da başarılı olmak gerekiyor. Kendilerine teşekkür ediyoruz. ”dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.