Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Ana Sayfa Manşet 26 Şubat 2023 33 Görüntüleme

Depremin Vurduğu Kahramanmaraş’ta Cuma Namazı Kılındı

Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Depremin 19’uncu Gününde Cuma Namazı İçin Harekete Geçen Depremzedeler Ve Yardım İçin Bölgede Olan Vatandaşlar, Hasar Görmeyen Camilerde, Yıkılan Camilerin Avlusunda Ve Çadır Kentlerde Cuma Namazı Kıldı.

Kahramanmaraş Kafum Fuar Merkezinde Kurulan Çadır kentte Kılınan Cuma Namazına Yüzlerce Vatandaş Katıldı.

Kahramanmaraş’ta Depremde Ölenler İçin Eller Semaya Açıldı, Dualar Edildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Kahramanmaraş Web Tasarım | Proturk.Net Kahramanmaraş Beyaz Eşya Servisi Kahramanmaraş Buzdolabı Servisi Kahramanmaraş Çamaşır Makinesi Servisi Kahramanmaraş Bulaşık Makinesi Servisi Kahramanmaraş Klima Servisi Kahramanmaraş Kombi Servisi Kahramanmaraş Petek Temizleme