DOLAR 32,5608 % 0.13
EURO 34,9075 % 0.65
GRAM ALTIN 2.431,22 % -0,07
ÇEYREK A. 3.975,04 % -0,07
BITCOIN 66.406,00 -0.135
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 19°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Değişmeyen Lezzetin Durağı Mer’aş Kebap Açılıyor!

Son Güncelleme :

02 Mart 2022 - 14:36

/ kez okundu.
Değişmeyen Lezzetin Durağı Mer’aş Kebap Açılıyor!
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş’ta lezzet tutkunlarının vazgeçilmez durağı olmaya aday Mer’aş Kebap, 8 Mart’ta hizmete açılıyor.

Kahramanmaraşlı İşletmeci Doğan Gündeş, 20 yıllık tecrübesini Mer’aş Kebap ile taçlandırıyor. Orhan Gazi Mahallesi Ahmet Uncu Caddesi üzerinde 250 metrekarelik kapalı alanı ve 100 kişilik kapasitesiyle Mer’aş Kebap’ın açılışı için geri sayım başladı. Hijyen noktasında tüm detayların düşünüldüğü nezih bir mekân olan Mer’aş Kebap, aile salonuyla özellikle aile ve arkadaş gruplarının aranan adresi olmaya aday. Kalite ve lezzeti çok iyi bir hizmetle sunmayı amaçlayan Mer’aş Kebap, aynı duyarlılığı paket serviste de göstermeyi hedefliyor.

KAMPANYA İLE AÇILIYOR: KADINLAR GÜNÜ’NE ÖZEL YÜZDE 50 İNDİRİM!

8 Mart Salı günü saat 12.00’da hizmete açılması planlanan Mer’aş Kebap, Kadınlar Günü münasebetiyle açılış günü tüm kadın müşterilere, yüzde 50 indirimden sağlayacak. Mer’aş Kebap’ın açılışı ve 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kampanyasına ilişkin değerlendirmelerde bulunan İşletme Sahibi Doğan Gündeş, “Kahramanmaraş’ta 20 yıllık tecrübemizi, yeni işyerimiz Mer’aş Kebap ile paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İnşallah yeni işletmemiz 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde hizmet vermeye başlayacak. Bu özel günde kadınlarımıza pozitif bir ayrım yapmak istedik. Kadın erkek eşitliğini de vurgulamak amacıyla hep gölgede veya arka planda kalan kadınlarımıza, açılış günü için yüzde 50 indirim kampanyası düzenledik. İşletmemiz, Abdülhamid Han Kavşağından Abdülhamid Han Camii’ne giderken hemen soldaki ilk işletme. Müşterilerimizin gönül rahatlığıyla gelip yemek yiyebileceği nezih bir mekân oluşturmaya gayret ettik. Mer’aş Kebap olarak Kahramanmaraş’ın her yerine paket servis hizmeti sağlayacağız. Tüm hemşehrilerimizi açılışımıza bekliyoruz” dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.