DOLAR 32,3812 % 0.18
EURO 34,9905 % -0.25
GRAM ALTIN 2.326,33 % 0,25
ÇEYREK A. 3.803,54 % 0,25
BITCOIN 2.268.211 -1.258
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 17°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

DAVARCIOĞLU, “15 TEMMUZ ŞEHİT VE GAZİLERİMİZİ UNUTMADIK, UNUTMAYACAĞIZ “

Son Güncelleme :

15 Temmuz 2022 - 10:12

/ kez okundu.
DAVARCIOĞLU, “15 TEMMUZ ŞEHİT VE GAZİLERİMİZİ UNUTMADIK, UNUTMAYACAĞIZ “
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş’ın Dondurma sektöründe ileri gelen firmaları arasında yer alan AKDO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Davarcıoğlu, “15 Temmuz akşamı milyonlarca insanın sokağa döküldüğü o geceye kahramanlık destanı yazan şehit ve gazilerimizi unutmadık, unutmayacağız” dedi.


15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler anma gününde, milyonlarca insanın sokağa döküldüğü o geceyi daha dün gibi hatırladıklarını ifade eden Ahmet Davarcıoğlu, “Tarihte olduğu gibi yine 15 Temmuz gecesinde milletimiz hain darbeci terör örgütüne ve Türkiye Cumhuriyeti’nin düşmanlarına unutamayacakları bir ders verdi. Milletimiz, hiçbir zaman esaret altında yaşamayıp kutsal bildiği vatan topraklarını canı pahasına korumuştur. Dünya var oldukça, Ülkemizi kanımızın son damlasına kadar, Allah’ın izniyle korumaya da devam edeceğiz. Bu yüce Türk milleti demokrasiyi 15 Temmuz’da bütün dünyaya göstermiştir. 15 Temmuz gecesi milli iradeyi hiçe sayanlar, kendi hesaplarını yaparken, Türk milletinin nasıl bir iman gücüne sahip olduğunun hesabını unuttu. Türkiye Cumhuriyeti tarihine kara bir leke olarak geçen 15 Temmuz gecesi milletimiz, hiçbir bahanenin ardına gizlenmeden genç, yaşlı, kadın, erkek, çocuk demeden darbecilerin karşısına çıkarak, canı pahasına vatanını müdafaa etti. FETÖ mensuplarının hain emellerine ulaşmasına izin vermedi. Saldırıların yaşandığı 15 Temmuz gecesi canını ortaya koyan 15 Temmuz şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimizi bir kez daha minnetle anarak şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.