DOLAR 32,3402 % 0.27
EURO 35,1387 % -0.02
GRAM ALTIN 2.310,25 % 1,44
ÇEYREK A. 3.777,26 % 1,44
BITCOIN 2.285.691 1.886
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 16°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

DAĞLI: “BAYRAMLARIN TEMELİNİ SEVGİ, SAYGI, DAYANIŞMA VE BERABERLİK OLUŞTURUR”

Son Güncelleme :

25 Nisan 2022 - 22:24

/ kez okundu.
DAĞLI: “BAYRAMLARIN TEMELİNİ SEVGİ, SAYGI, DAYANIŞMA VE BERABERLİK OLUŞTURUR”
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, bayramların temelini sevgi, saygı, dayanışma ve beraberliğin oluşturduğunu belirtti.

Prof. Dr. Dağlı, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, bayramların, günlük yaşamın koşuşturması içinde bir araya gelemeyen aile bireylerinin birlikte zaman geçirmesi için bir fırsat olduğunu kaydetti.

“Bayramlar, büyüklerimizden miras kalan değerleri bugün yaşatabilmek ve gelecek nesillere aktarabilmek için kıymetli zamanlardır” diyen Prof. Dr. Dağlı, zorlu geçen pandemi sürecindeki kısıtlamaların bir bölümünün kaldırılmasıyla ziyaretlerin kontrollü ve tedbiri elden bırakmadan gerçekleştirilmesinin önemine vurgu yaptı.

Prof. Dr. Dağlı, mesajında şu görüşlere yer verdi:

“Bu kıymetli zamanları sevdiklerinizle birlikte sağlık, huzur ve mutlulukla geçirmeniz için Ramazan Ayının ardından bayramda beslenmemize dikkat etmeliyiz. Eli öpülesi büyüklerimizi, emanetçilerimiz olan gençlerimizi ve bayramları bayram gibi yaşamada bizler kadar şanslı olmayan küçüklerimizi bu coşkuya dahil etmeliyiz. SANKO Üniversitesi olarak, bayram coşkusunun evlerinizden eksik olmaması temennisiyle Ramazan Bayramımızı en içten dileklerimizle kutluyoruz.”

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.