DOLAR 32,5038 % 0.08
EURO 34,7826 % -0.12
GRAM ALTIN 2.499,53 % 0,61
ÇEYREK A. 4.086,73 % 0,61
BITCOIN 2.100.855 -1.769
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 23°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Cemiyetlerden Başkan Güngör’e Ziyaret

Son Güncelleme :

04 Nisan 2022 - 22:17

/ kez okundu.
Cemiyetlerden Başkan Güngör’e Ziyaret
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Küresel Gazeteciler Konseyi Kahramanmaraş İl Temsilcisi Bekir Doğan ve üyeleri ile Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’ü makamında ziyaret ederek Küresel Medya Dergisini taktim etti..
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör: “ Piyasaların dalgalanması, ön görülemeyen fiyat artışları yaptığımız ihaleleri iptal etmeye ve yeni ihale yapmamıza sebep oldu, ” Dedi..
KGK İl Temsilcisi Bekir Doğan, üyelerimiz Neşe Yıldızhan, Halil Hınaz, Serkan Ercüment Kuzu, İlker Yiğen ve Fatih Eskalen birlikte Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör makamında ziyaret etti.
İl Temsilcisi Bekir Doğan : “ Yılda iki defa 10 ocak ve 24 Temmuz da yayınlanan Küresel Gazeteciler Konseyi , Küresel Medya Dergisi , İngilizce – Türkçe olarak yayınlandığını 52 ülkede ki ülke temsilcileri 81 il deki il temsilcileri , Dünyanın her köşesindeki Türkiye Büyük Elçiliklerine, konsolosluklara, Ticaret ataşeliklerine dağıtımı yapılan tanıtımını yaptı..
Başkan Hayrettin Güngör: “ Kahramanmaraş’a da iki sayfa Türkçe – İngilizce yer vermişiniz şehrimizin tanıtımı adına teşekkür ediyorum,” diyerek çalışmaları hakkında bilgi verdi.
Piyasanın hareketli olması , geleceğin nasıl şekilleneceğini bilemediğimiz için belediye olarak yaptığımız ihaleler, aşırı fiyat artışları sebebi ile iptal oluyor diyen Başkan Güngör: “ Önsen köprüsü, yeni adı ile İmran Kılıçköprüsü ve bulvarını alan firma haklı, fiyatlar çok fazla arttı , biz haklıyız, haksız olan ise aşırı fiyat artışları bu sebeple işleri çözmeye çalışıyoruz, bir ihalenin iptal olması, yeniden ihale yapılması en erken 6 ay zaman kayıbı oluyor, bunu da ötesinde yüzde yüz maliyet artışı getiriyor.. Bir yanda ihale kanun bir yanda aksayan işler, ama bugünleri aşacağız , bu sorunlar biteceğine inanıyorum,” dedi.
Şehrimizin ulaşımını sağlayan halk otobüslerine mart dönemi için iyi bir fiyat artışı vereceğiz Ramazan üzeri yüzlerinin güleceğine inanıyorum diye konuşan Başkan Güngör: “ Meselemiz Kahramanmaraş meselesi, el ele vermeliyiz, Kapalı çarşı- Demokrasi meydanındaki iş yerlerimize bir cephe giydirmesi yaptık çok güzel oldu, ancak buraya harcanan paraya, emeğe herkesin saygılı olması ve orasını koruması için çalışmalıdır. Biz bunun şehrimiz daha güzel olsun diye yaptık.. şeklinde konuştu.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.