DOLAR 32,4134 % 0.17
EURO 35,0097 % -0.26
GRAM ALTIN 2.324,34 % 0,17
ÇEYREK A. 3.800,29 % 0,17
BITCOIN 2.295.388 1.624
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Büyükşehir’den Gönüllere Dokunan Bir Etkinlik Daha

Son Güncelleme :

21 Ekim 2022 - 17:02

/ kez okundu.
Büyükşehir’den Gönüllere Dokunan Bir Etkinlik Daha
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Büyükşehir Belediyesi, “Dünya Ruh Sağlığı Günü” kapsamında Şirikçioğlu Toplum ve Ruh Sağlığı Merkezi danışanlarına yönelik Menzelet Mesire Alanı’nda piknik ve tekne turu düzenledi. Etkinlikten duyduğu memnuniyeti belirten katılımcılar, Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışıyla hizmetlerini hayata geçirmeye devam ediyor. Her zaman özel gereksinimli vatandaşların ve yaşlıların yanında olan Büyükşehir Belediyesi, “Dünya Ruh Sağlığı Günü” kapsamında anlamlı bir etkinliğe daha imza attı. Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürlüğü ile Kahramanmaraş İl Sağlık Müdürlüğü iş birliğiyle gerçekleştirilen etkinlikte Necip Fazıl Şehir Hastanesi Şirikçioğlu Toplum ve Ruh Sağlığı Merkezi danışanlarına yönelik Menzelet Mesire Alanı’nda piknik ve tekne turu düzenlendi. Renkli anlara sahne olan etkinlikte gönüllerince eğlenen katılımcılar, etkinlikten duyduğu memnuniyeti belirterek Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör ve programda emeği geçen herkese teşekkür etti.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.