DOLAR 32,5720 % 0.15
EURO 34,9128 % 0.67
GRAM ALTIN 2.438,84 % 0,25
ÇEYREK A. 3.987,50 % 0,25
BITCOIN 66.485,43 0.51
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 28°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

BAŞKAN KUZU’DAN CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

Son Güncelleme :

28 Ekim 2022 - 14:04

/ kez okundu.
BAŞKAN KUZU’DAN CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Akdeniz Gazeteciler Cemiyeti (KMAGC) Başkanı Serkan Ercüment Kuzu, Cumhuriyetin Kuruluşunun 99. yıl dönümü münasebeti ile bir mesaj yayımladı.
Cumhuriyet İdaresinin en doğru yönetim biçimi olduğunu ifade eden Başkan Kuzu, “Cumhuriyetimizin 99.yıldönümünü kutladığımız bu anlamlı günün gururunu yaşıyoruz.99.yılın sonunda bir kere daha görülmüştür ki, Cumhuriyet, bugün; dünden daha güçlü, yarınlarımız için ise daha umut verici olmalıdır. Çünkü bizi bugünlere güçlü bir şekilde ulaştıran cumhuriyet idaresinin yarınlara da ulaştıracak en doğru idare biçimi olduğu şu geçen doksan dokuz yılda bir kez daha ispat olunmuştur. Büyük önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ‘Türk milletinin karakter ve adetlerine en uygun olan idare, cumhuriyet idaresidir’ derken, her anı büyük zaferlerle taçlanan şanlı bir geçmişe sahip olan bu milletin düştüğü yerden tekrar kalkarak, o şan ve şeref dolu günlerine en kısa zamanda ulaşmasını amaçlamıştı. Bunun içinde cumhuriyetin ilan edildiği ilk yıllardan itibaren milletinin ve devletinin muasır medeniyetler seviyesine ulaşması hedefi doğrultusunda ömrünün son günlerine kadar dahi, çalışıp çabalamıştı” dedi.
Bu anlamlı gün vesilesi ile başta Cumhuriyetimizin kurucusu büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, bütün şehit ve gazilerimizi tekrar rahmetle, şükranla anıyor, sizlerle birlikte Cumhuriyet’in 99.yıl coşkusunu yüreğinde yaşayan herkese, en içten sevgi ve saygılarımı sunuyor, Cumhuriyet Bayramınızı tebrik ediyorum.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.