DOLAR 32,4678 % 0.17
EURO 34,5126 % 0.03
GRAM ALTIN 2.473,51 % -0,39
ÇEYREK A. 4.044,19 % -0,39
BITCOIN 2.099.255 -5.852
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 21°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Başkan Güngör, Vatandaşlarla Bayramlaştı

Son Güncelleme :

09 Temmuz 2022 - 17:21

/ kez okundu.
Başkan Güngör, Vatandaşlarla Bayramlaştı
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Abdülhamid Han Camii’nde kılınan bayram namazının ardından vatandaşlarla bayramlaşan Başkan Güngör, “Kurban Bayramımızın tüm İslam coğrafyası için hayırlara vesile olmasını, tüm dünyaya huzur, barış, sağlık ve mutluluk getirmesini diliyorum. Rabbim ibadetlerimizi kabul ve makbul eylesin inşallah” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Abdülhamid Han Camii’nde kılınan bayram namazının ardından vatandaşlarla bir araya gelerek bayramlarını tebrik etti. Vali Ömer Faruk Coşkun’un da yer aldığı bayramlaşma programı sonrası açıklamalarda bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Hep birlikte Kurban Bayramı’na kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayram namazımızı da Abdülhamid Han Camii’nde eda ettik ve akabinde hemşehrilerimizle bayramlaştık. Kurban Bayramımızın tüm İslam coğrafyası için hayırlara vesile olmasını, tüm dünyaya huzur, barış, sağlık ve mutluluk getirmesini diliyorum. Rabbim ibadetlerimizi kabul ve makbul eylesin inşallah” ifadelerini kullandı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.