DOLAR 32,3537 % 0.31
EURO 35,1307 % -0.02
GRAM ALTIN 2.303,33 % 1,13
ÇEYREK A. 3.765,94 % 1,13
BITCOIN 2.292.340 2.212
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Başkan Güngör, Ticaret Borsası Başkanı Narlı’yı Ziyaret Etti

Son Güncelleme :

17 Aralık 2022 - 9:42

/ kez okundu.
Başkan Güngör, Ticaret Borsası Başkanı Narlı’yı Ziyaret Etti
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Narlı’yı ziyaret eden Başkan Güngör, “Kahramanmaraş Ticaret Borsası Başkanı Sayın Mustafa Narlı ve yönetimine ev sahipliği için teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Kahramanmaraş Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Narlı’yı ziyaret etti. Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyelerinin de yer aldığı ziyarette Başkan Hayrettin Güngör, Narlı ve yönetimine nazik ev sahipliği için teşekkür ederek görevlerinde başarılar diledi. Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Hayrettin Güngör, “Meclis üyelerimizle birlikte Kahramanmaraş Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Narlı ve yönetimini ziyaret ettik. Kahramanmaraş’ımızda ticaret ve sanayinin gelişmesine yönelik istişarelerde bulunduk. Paydaşlarımızla birlikte el birliği içerisinde şehrimiz için çalışmaya devam ediyoruz. Kahramanmaraş Ticaret Borsası Başkanı Sayın Mustafa Narlı ve yönetimine ev sahipliği için teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.