DOLAR 32,3698 % 0.16
EURO 35,0493 % -0.16
GRAM ALTIN 2.324,87 % 0,19
ÇEYREK A. 3.801,16 % 0,19
BITCOIN 2.284.092 -0.679
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Başkan Güngör, Şehit Aileleriyle Bir Araya Geldi

Son Güncelleme :

14 Aralık 2022 - 15:15

/ kez okundu.
Başkan Güngör, Şehit Aileleriyle Bir Araya Geldi
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Şehit ailelerini makamında ağırlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Aziz topraklarımızı kanlarıyla bizlere vatan kılan kahraman şehitlerimizin kıymetli ailelerini ağırlamaktan, ziyaretimize gelmelerinden şeref duyduk” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, şehit ailelerini makamında ağırladı. Şehit aileleriyle muhabbet eden Başkan Güngör, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek misafirlerine teşekkür etti. Ziyarete ilişkin açıklamalarda bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Aziz topraklarımızı kanlarıyla bizlere vatan kılan kahraman şehitlerimizin kıymetli ailelerini ağırlamaktan, ziyaretimize gelmelerinden şeref duyduk. Nazik ziyaretleri ve samimi sohbetleri için kıymetli ailelerimize teşekkür ediyorum. Her zaman ifade ettiğimiz gibi devlet ve millet olarak şehit ailelerimizin yanındayız. Biz biriz, birlikteyiz. Hiçbir zaman onları yalnız bırakmadık, bırakmayacağız. Bu vesileyle bir kez daha, bu kadim topraklar için canını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyorum” dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.