DOLAR 32,3332 % 0.24
EURO 35,0919 % -0.13
GRAM ALTIN 2.301,21 % 1,04
ÇEYREK A. 3.762,48 % 1,04
BITCOIN 2.281.749 0.271
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 17°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Başkan Güngör, Şairler Tepesi’nde Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Son Güncelleme :

10 Eylül 2022 - 18:41

/ kez okundu.
Başkan Güngör, Şairler Tepesi’nde Vatandaşlarla Bir Araya Geldi
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Şairler Tepesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Hayrettin Güngör, “İnşallah yakın zamanda Şairler Tepesi’nde çalışmalarımızı tamamlayarak yenilenen konseptiyle hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Şairler Tepesi ismiyle markalaşacak Seyir Terası’nda vatandaşlarla bir araya geldi. Burada vatandaşlarla muhabbet edip hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Hayrettin Güngör, çocuklarla da yakından ilgilendi. Vatandaşlarla bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Hayrettin Güngör, “Her fırsatta hemşehrilerimizle bir araya gelmeye ve taleplerini dinlemeye gayret ediyoruz. Bu kapsamda, Şairler Tepesi’nde hemşehrilerimizle bir araya geldik. İnşallah yakın zamanda Şairler Tepesi’nde çalışmalarımızı da tamamlayarak yenilenen konseptiyle hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız. Her zaman olduğu gibi bizleri büyük bir teveccühle ve güler yüzüyle karşılayan tüm hemşehrilerimize canı gönülden teşekkür ediyorum. Her zaman sahadayız, hemşehrilerimizle bir aradayız” diye konuştu.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.