DOLAR 32,5060 % 0.29
EURO 34,6453 % 0.42
GRAM ALTIN 2.481,97 % -0,05
ÇEYREK A. 4.058,03 % -0,05
BITCOIN 2.076.780 -5.478
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 26°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Başkan Güngör, KİÜ Rektörü Bakan’ı Ağırladı

Son Güncelleme :

31 Aralık 2022 - 10:52

/ kez okundu.
Başkan Güngör, KİÜ Rektörü Bakan’ı Ağırladı
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi Rektörü olarak atanan Prof. Dr. İsmail Bakan’ı makamında ağırlayan Başkan Güngör, “Sayın Bakan’a yeni görevinde muvaffakiyetler diliyorum. Eğitime ve gençlerimize hizmet noktasında el birliğiyle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Cumhurbaşkanlığı Kararı ile Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi Rektörü olarak atanan Prof. Dr. İsmail Bakan’ı makamında ağırladı. Ziyareti için Bakan’a teşekkür eden Başkan Hayrettin Güngör, “Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi Rektörü olarak atanan Sayın İsmail Bakan’ı misafir ettik. Nazik ziyaretleri için Bakan’a teşekkür ediyor, yeni görevinde muvaffakiyetler diliyorum. Eğitime ve gençlerimize hizmet noktasında el birliğiyle çalışmaya devam edeceğiz” dedi. Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi Rektörü İsmail Bakan da misafirperverliği için Başkan Hayrettin Güngör’e teşekkür etti.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.