DOLAR 32,4989 % 0.25
EURO 34,5934 % 0.27
GRAM ALTIN 2.489,93 % 0,27
ÇEYREK A. 4.071,03 % 0,27
BITCOIN 2.065.548 -4.273
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 26°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Başkan Güngör: “Her Zaman Yavrularımızın Yanındayız”

Son Güncelleme :

15 Kasım 2022 - 19:43

/ kez okundu.
Başkan Güngör: “Her Zaman Yavrularımızın Yanındayız”
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Çocuk Evleri’nde kalan öğrencilerle bir araya gelen Başkan Güngör, “Bugün bizlerle birlikte olan tüm yavrularımıza teşekkür ediyor, eğitim hayatlarında başarılar diliyorum. Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman yavrularımızın yanındayız, yalnız bırakmıyoruz” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı Çocuk Evleri’nde kalan öğrencilerle Şairler Tepesi’nde bir araya geldi. AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Habibe Öçal ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mutlu Kaya’nın da yer aldığı programda Başkan Güngör, çocuklarla yakından ilgilendi. Programa katılım sağlayan tüm çocuklara teşekkür ederek çeşitli hediyeler veren Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Okulların ara tatile girmesiyle birlikte planladığımız program kapsamında Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüze bağlı Çocuk Evleri’nde kalan yavrularımızı Şairler Tepesi’nde misafir ettik. Bugün bizlerle birlikte olan tüm yavrularımıza teşekkür ediyor, eğitim hayatlarında başarılar diliyorum. Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman yavrularımızın yanındayız, yalnız bırakmıyoruz” dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.