DOLAR 32,5038 % 0.08
EURO 34,7826 % -0.12
GRAM ALTIN 2.499,53 % 0,61
ÇEYREK A. 4.086,73 % 0,61
BITCOIN 2.081.419 0.217
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 14°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Başkan Güngör, Genç Girişimcilerle Bir Araya Geldi

Son Güncelleme :

21 Ekim 2022 - 17:42

/ kez okundu.
Başkan Güngör, Genç Girişimcilerle Bir Araya Geldi
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, programı kapsamında şehre gelen AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal ile birlikte TÜGİAD ve TOBB Kahramanmaraş Genç Girişimciler Kurulu Toplantısı’na katıldı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör; çeşitli açılışlara, toplantılara ve Uluslararası 8. Kitap ve Kültür Fuarı’na katılmak için şehre gelen AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal ile birlikte TÜGİAD ve TOBB Kahramanmaraş Genç Girişimciler Kurulu Toplantısı’na katıldı. Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlenen toplantıda AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Ahmet Özdemir ve Habibe Öçal, AK Parti İl Başkanı Fırat Görgel, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şahin Balcıoğlu, TÜGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Nilüfer Çevikel ve iş insanları yer aldı.

Hayırlara Vesile Olmasını Diliyorum

Toplantının hayırlara vesile olmasını dileyen Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Grup Başkanvekilimiz Sayın Mahir Ünal, Milletvekillerimiz Ahmet Özdemir ve Habibe Öçal, İl Başkanımız Fırat Görgel, Onikişubat ve Dulkadiroğlu Belediye Başkanlarımızla birlikte TÜGİAD ve TOBB Kahramanmaraş Genç Girişimciler Kurulu Toplantısı’na katıldık. Genç girişimcilerimizle, iş insanlarımızla bir araya geldik. Toplantının şehrimiz ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum” diye konuştu.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.