DOLAR 32,5215 % 0.2
EURO 34,5930 % 0.08
GRAM ALTIN 2.493,42 % 0,28
ÇEYREK A. 4.076,74 % 0,28
BITCOIN 2.092.465 -0.176
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 13°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Âşık Mahzuni Şerif Türküleri Ses Yarışması Finalistleri Belli Oldu

Son Güncelleme :

12 Aralık 2022 - 11:19

/ kez okundu.
Âşık Mahzuni Şerif Türküleri Ses Yarışması Finalistleri Belli Oldu
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenecek Âşık Mahzuni Şerif Türküleri Ses Yarışması’nda finale kalan adaylar belli oldu. Yarışmacılar, 17 Aralık Cumartesi günü düzenlenecek finalde dereceye girebilmek için yarışacak.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 3’üncüsü gerçekleştirilecek Şiir ve Edebiyat Günleri kapsamında düzenlenecek Âşık Mahzuni Şerif Türküleri Ses Yarışması’nda finale kalan adaylar belli oldu. Yarışmacılar tarafından gönderilen ses ve video kayıtlarının ritim, tonlama, notaya uygun icra gibi kriterler çerçevesinde değerlendirilmesinin ardından Arzu Kürtül, Buğrahan Sezen, Gamze Keklicek, Lavin Türfent, Süleyman Güçlü, Hakan Erdoğan, Türkan Karaduman, Baran Genel, Mihriban Arslan ve Sadık Sarıtürk finalde yarışmaya hak kazandı. Yarışmacılar, 17 Aralık Cumartesi günü saat 19.00’da Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek finalde dereceye girebilmek için performanslarını sergileyecek. Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, Âşık Mahzuni Şerif Türküleri Ses Yarışması finaline tüm müzikseverlerin davetli olduğu belirtildi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.