DOLAR 32,3698 % 0.16
EURO 35,0493 % -0.16
GRAM ALTIN 2.324,87 % 0,19
ÇEYREK A. 3.801,16 % 0,19
BITCOIN 2.284.092 -0.679
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Andırın’da Ulaşım Konforu ve Güvenliği Büyükşehir’le Sağlanıyor

Son Güncelleme :

31 Ekim 2022 - 14:39

/ kez okundu.
Andırın’da Ulaşım Konforu ve Güvenliği Büyükşehir’le Sağlanıyor
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Büyükşehir Belediyesi, Andırın’ın Akifiye ve Rıfatiye mahallelerinde gerçekleştirdiği şarampol temizleme ve viraj genişletme çalışmalarını tamamlarken; Gökçeli Mahallesi’nde uygulamalar hızla sürüyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehir genelinde yol bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı koordinesindeki ekipler, Andırın ilçesinde Akifiye ve Rıfatiye mahallelerinde gerçekleştirdiği şarampol temizleme ve viraj genişletme çalışmalarını tamamlarken; Gökçeli Mahallesi’nde uygulamalar hızla sürüyor. Çalışmalarla mahallelere ulaşım sağlayan arterlerin konfor ve güvenliği üst seviyeye çıkarıldı. Gökgedik Mahallesi içerisinde ulaşımı sağlayan ana arterde ise kilit parke uygulamalarında sona gelindi. Çalışmalarla mahalleye toplamda 10 bin metrekare kilit parke ve bordür kazandırılacak.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.