DOLAR 32,5339 % -0.06
EURO 34,8876 % 0.02
GRAM ALTIN 2.431,43 % 0,05
ÇEYREK A. 3.975,38 % 0,05
BITCOIN 66.396,00 -0.605
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 15°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Algı Yapayım Derken Kendini Patlattı

Son Güncelleme :

08 Nisan 2022 - 21:20

/ kez okundu.
Algı Yapayım Derken Kendini Patlattı
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Araç teslim töreninde Hayrettin Güngör’ün, “Geçtiğimiz yıl 5 araç almıştık. Bugün de teslim aldığımız araçlarla bu sayıyı 10’a çıkarmış olduk” demesine rağmen bir internet sitesinin algı yapmaya çalışmasına kimse bir anlam veremedi. Başkanın açıklamasını kendi sitesinde de yer veren kişi kendi kendini patlatmış oldu.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi bugün şehrin hizmetine sunulacak yeni araçlar için teslim töreni düzenledi. Başkan Güngör çevre hizmetleri araçlarından itfaiye ve otobüslere kadar yaklaşık 60 yeni aracı hizmete aldıklarını açıkladı. Yeni alınan otobüslerle ilgili de yaptığı açıklamada, “Geçtiğimiz yıl 5 yeni otobüs almıştık. Bugün de teslim aldığımız bu araçlarla toplam sayımızı 10’a çıkarmış olduk” ifadelerini kullandı.

Haberde Kendini Yalanlıyor
Kahramanmaraş’ta internet yayını yapan bir sitede de Başkan’ın 10 araç aldım diyerek halkı kandırdığını ima eden bir haber yazdı. Oysaki kendi haberinde de Hayrettin Güngör’ün cümleleri aynı şekilde duruyor.
Buna rağmen böyle bir haber yapılmasına kimse bir anlam veremedi. İnternet sitesi sahibi kendi haberiyle kendini yalanlamış oldu.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.