DOLAR 32,3724 % 0.16
EURO 34,9785 % -0.32
GRAM ALTIN 2.325,56 % 0,22
ÇEYREK A. 3.802,30 % 0,22
BITCOIN 2.277.631 0.436
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 13°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Güngör Köy Garajı’nda Esnafla Bir Araya Geldi

Son Güncelleme :

27 Eylül 2021 - 18:28

/ kez okundu.
Güngör Köy Garajı’nda Esnafla Bir Araya Geldi
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Köy Garajı’nda bölge esnaflarıyla bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Bugün siftahlarını yapan esnaflarımızla bir araya geldik, hayırlı işler diledik. Onların alın teri, Kahramanmaraş’ımıza bereket oluyor. Esnafımızın ve üreticimizin alın teriyle büyüyoruz” diye konuştu.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, haftanın ilk gününde esnaflarla bir araya geldi. Onikişubat ilçesi Şazibey Mahallesi’ndeki Köy Garajı’na gerçekleştirilen ziyarette esnaflarla sohbet eden Başkan Güngör, “Bugün esnaflarımızla bir araya geldik, hayırlı işler diledik. Hemşehrilerimizin taleplerini dinlemek ve hasbihal etmek nasip oldu. Köy Garajı esnafımızın güler yüzü ve hüsnü kabulü için teşekkür ediyorum. Kahramanmaraş’ımız emek yoğun bir şehir. Burada her bir üreticimiz gayretle, şükürle ve işini severek çalışıyor. Elbette esnafımızın ve üreticimizin alın teri de şehrimize bereket oluyor. Esnafımız ve üreticimizin alın teriyle büyüyoruz” ifadelerini kullandı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.