DOLAR 32,5765 % 0.01
EURO 34,9209 % 0.08
GRAM ALTIN 2.424,95 % -0,21
ÇEYREK A. 3.964,79 % -0,21
BITCOIN 66.762,00 -0.057
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 15°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Fetö bağlantısı belirlenen devlet görevlilerinin görevden alınmasına sert tepki göstermişti.

Son Güncelleme :

21 Mayıs 2018 - 15:24

/ kez okundu.
Fetö bağlantısı belirlenen devlet görevlilerinin görevden alınmasına sert tepki göstermişti.
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

2015 yılında Kahramanmaraş CHP Milletvekilliği aday adaylığı için şaşalı bir aday tanıtım  toplantısı yapan Kahramanmaraş Barosu’na kayıtlı Av. Ali Ünlü aday adaylık toplantısında  paralelcileri savunarak hükümete ve  Ak Partiye olmadık iftiralar atarak, Fetönün ağzıyla konuşmuş ve  paralel çeteye yapılan operasyonları gayrimeşru göstermeye çalışmıştı.

Düzenlediği aday tanıtım toplantısında Hukuk Devletinin kuşatma altında olduğunu ileri süren Avukat Ünlü, Ak Partiyi ve hükümeti yasama ve yargıyı ele geçirmekle suçlamış, Fetö bağlantısı belirlenen devlet görevlileri ile hakim ve savcıların görevden alınmasına sert tepki göstermişti. İftirayı o kadar ileri götürmüştüki Ak Parti iktidarının orduya darbe yaptığını dahi yüksek sesle heybetlenerek elini kolunu sallayarak bağıra çağıra ilan etmişti.  Ogünden bu güne aradan çok zaman geçmemesine rağmen Ali Ünlü’nün işlerinin baya açıldığı aldığı avukatlık işleri, özel bankalarla kurduğu ticari ilişkiler sayesinde oldukça artmış görünüyor. CHP parti tabanında hiçbir karşılığı olmayan Av. Ünlü’nün siyasi toplantılarda pek fazla ortalıkta görünmemesi Ünlü’nün CHP’den de uzaklaştırıldımı sorusunu akıllara getirdiği gibi Bu durum parti içerisinde Ali Ünlü’nün fişi çekildi dedikodularına sebep veriyor.

İŞTE O UTANÇ VERİCİ KONUŞMA

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.