DOLAR 32,4134 % 0.17
EURO 35,0097 % -0.26
GRAM ALTIN 2.324,34 % 0,17
ÇEYREK A. 3.800,29 % 0,17
BITCOIN 2.295.388 1.624
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

TARİHİ KONAKLAR FOTOĞRAFLARA YANSIDI

Son Güncelleme :

09 Haziran 2015 - 10:37

/ kez okundu.
TARİHİ KONAKLAR FOTOĞRAFLARA YANSIDI
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Merkez İlçe Onikişubat Belediyesi tarafından Tarihi Türk Evlerini Koruma Haftası dolayısıyla “Bir Tarih Yeniden Canlanıyor” konulu fotoğraf sergisi düzenlendi.

Onikişubat Belediyesi kültürel faaliyetlerini sürdürüyor. Belediye Kültür Müdürlüğü tarafından Tarihi Türk Evlerini Koruma Haftası dolayısıyla düzenlenen ve Maraş Evlerinin yansıtıldığı fotoğraf sergisi, Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde açıldı.

Onikişubat İlçe Kaymakamı Mustafa Anteplioğlu ve Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek tarafından açılışı yapılan sergide, Mustafa Önyurt, Ahmet Kuşçu ve Zehra Çalışır’ın tarihi 20 konakta çektiği 34 adet fotoğraf, vatandaşların beğenisine sunuldu.

Açılışta konuşan Başkan Mahçiçek, belediye olarak kültürel, edebi ve sanatsal faaliyetlere önem verdiklerini belirterek, bu tarz çalışmaların bundan sonra da devam edeceğini belirtti. Mahçiçek, şöyle konuştu:

“Bugün OnikişubatBelediyemizKültür Müdürlüğü tarafından organize edilen bir sanatsal faaliyetin açılışında beraberiz. Belediyemizde çalışan arkadaşlarımız fotoğraf alanında, edebiyat alanında yetenekliarkadaşlarımız. İşte onların bu yeteneklerini, Kahramanmaraş halkımızla paylaşacağımız bir mekanda halkımızla paylaşıyoruz. Bu kabil çalışmaları daha da geliştirerek devam edeceğiz. Belediye olarak da her türlü sanatsal faaliyetin yanındayız. Tabi bu kabil çalışmalarımız ilerde yapacağımız bilgi evleriyle, kültür evleriyle biraz daha farklı boyutlarda, daha da geliştirilerek, büyütülerek devam edecek. Dolayısıyla bugün bu resim sergisinin burada sergilenmesinde emeği geçen başta başkan yardımcılarımız ve kültür müdürlüğümüz olmak üzere diğer çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Güzel bir sergi hazırladılar, vatandaşlarımızın da beğeniyle gezeceğini umut ediyorum.”

Belediye Başkan Yardımcıları Dr. Ali Ünsal, Fatih Yoğurt, Havva Ece Saygaz, belediye meclis üyeleri ve diğer davetlilerin de katıldığı serginin, 10 Haziran’a kadar açık kalacak.

1 3 4 5

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.